Nyhed
28. juli 2017 | 12:23

Kendt Donald Trump-parodi får sin egen serie

Foto | Showtime
Ligesom den virkelige Donald Trump er hans tegnede alias Amerikas præsident, men måske i en mere humoristisk udgave.

Tv-værten Stephen Colbert står bag animeret komedieserie, der bygger på populær Donald Trump-parodi fra talkshowet The Late Show with Stephen Colbert.

Af Frida Marquard

Han er orange. Han har mærkeligt hår. Han går med en rød kasket, og så er han rigtig glad for at tale om, hvor mange penge han har.

Det lyder til forveksling som en tegneseriefigur fra The Simpsons eller Anders And, men det er Amerikas præsident Donald Trump, der er tale om.

Han er blevet interviewet i en fiktiv og animeret udgave af tv-vært og komiker Stephen Colbert i talkshowet The Late Show with Stephen Colbert. Siden præsidentvalgkampen har det populære sketch-indslag underholdt med sin karikerede parodi på Donald Trumps talemønster og politiske udtalelser.

Men nu går den tegnede præsident solo.

En animeret komedieserie baseret på parodifiguren er nemlig på vej med Stephen Colbert som producer, skriver branchemediet Indiewire.

Der er bestilt ti afsnit af serien, som efter planen får premiere til efteråret på tv-kanalen Showtime. Forhåbentligt betyder det også, at den bliver tilgængelig til streaming herhjemme. Eksempelvis på HBO Nordic, som er hjem for mange af Showtimes serier.

Donald og co. på eventyr
Seriens handling udspiller sig omkring Donald Trump og hans familie.

“Serien er en ny og banebrydende komedie, der vil præsentere de nogenlunde sande eventyr blandt Trumps nærmeste betroede og livsnydere i hans nærhed – familie, samarbejdspartnere, ministre, golfspillere og alle andre, der befinder sig inden for hans radius. Den vil afsøge deres historie og psyke – og afsløre en enestående indsigt i, hvad der gør dem så umiskendeligt Trump’ske,” står der i Showtimes beskrivelse af serien ifølge Indiewire.

”Det er en kontorkomedie, hvor kontoret tilfældigvis er ovalt, et karakterstudie på jagt efter karakterer set gennem øjnene på et imaginært dokumentarhold.”

Stephen Colbert, der tidligere arbejdede som korrespondent på satireserien The Daily Show, er kendt for sin skarpe politiske satire.

“Jeg er beæret over, at tegneseriepræsidenten har indvilliget i at invitere vores dokumentarhold ind i hans privatsfære,” fortæller Stephen Colbert om projektet ifølge Variety.

”Jeg har smugkigget optagelserne, og jeg ser frem til snart at kunne dele manden bag MAGA (Make America Great Again, red.) med verdenen.”

Klip fra The Late Shows valgdækning

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko