Nyhed
21. dec. 2021 | 15:00

Ekkos Santa Claus kører ud med julegaver

Grafik | Filmmagasinet Ekko
Ekkos chefredaktør Claus Christensen er klar til at trodse vejr, vind og andre udfordringer, når han dagen før juleaften vil komme rundt til dem, der bestiller et julegaveabonnement på Danmarks bedste filmmagasin.

Chefredaktøren cykler den 23. december i københavnsområdet personligt ud med magasiner til dem, der bestiller et julegaveabonnement de næste par dage.

Af Nicki Bruun

”Jeg har altid selv været i sidste øjeblik med julegaverne. Så i år vil jeg gerne hjælpe folk i nød.”

Som den formentlig eneste chefredaktør i kongeriget Danmark vil Claus Christensen personligt levere magasinet til dem, der tegner julegaveabonnement på Filmmagasinet Ekko.

Det er et særdeles fordelagtigt tilbud, hvor gavemodtageren foruden fire flotte coffee table-magasiner i det nye år får digital adgang til alle tidligere magasiner via vores app.

Gaveabonnementet koster kun 395 kroner og medfølger desuden en ekstra gave!

Man kan på bestillingssiden vælge mellem en gratis billet i biografer over hele landet, halv pris på tolv billetter til film i biografklubben Filmporten eller fem lejefilm hos Blockbuster.

Og så kommer chefredaktøren altså kørende direkte hjem til dig med det aktuelle nummer eller et andet magasin – vælg selv i bestillingsformularen – så du har noget at lægge under juletræet.

Han kan naturligvis også levere gaven direkte til gavemodtageren.

Tilbuddet gælder frem til 23. december kl. 14 for alle, der bor i københavnsområdet – længere kan chefredaktørens cykelben desværre ikke fragte de fyldige magasiner.

Det er dog stadig muligt for alle at bestille Ekkos julegaveabonnement helt frem til nytår. De bliver behandlet med det samme, men vi kan ikke garantere, at posten når frem inden juleaften.

Det kan vi til gengæld love, at Claus Christensen gør, hvis du bestiller inden deadline. Ved spørgsmål kan chefredaktøren kontaktes direkte på mail cc@ekkofilm.dk eller mobilnummer 2729 0011.

God jul til alle filmelskere!

Kommentarer

Ekko #89

Bodil Jørgensen indtager forsiden i det nye nummer af Ekko.

Giv et julegaveabonnement.

Abonnenter kan også læse magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko