Nyhed
06. dec. 2017 | 12:54

Instruktør fyret fra Queen-film

Foto | GK Film
Det er ganske imponerende, hvor meget Rami Malek ligner forsangeren fra Queen, Freddie Mercury, i den kommende Bohemian Rhapsody, der nu skal finde en ny instruktør.

Bryan Singer er blevet fyret fra Bohemian Rhapsody, fordi han ikke mødte op til optagelserne. Han har tidligere været anklaget for overgreb.

Af Nicki Bruun

Internettet brød nærmest sammen, da der kom de første billeder frem af Rami Malek (Mr. Robot) som Queen-forsangeren Freddie Mercury i biopic’en Bohemian Rhapsody.

Der er en umiskendelig lighed mellem den unge skuespiller og den ikoniske sanger, som Malek spiller i filmen, der foregår fra bandets start i 1970’erne til Mercurys død i 1991.

Nu er der igen nyt om filmen, men denne gang er det knap så gode nyheder.

Bryan Singer er blevet fyret som instruktør af Bohemian Rhapsody to uger før optagelsernes afslutning, oplyser filmselskabet Fox ifølge branchemediet The Hollywood Reporter.

I sidste uge stoppede producenten optagelserne i London med den begrundelse, at Bryan Singer i længere tid har været ”uventet utilgængelig”.

The Hollywood Reporter skriver baseret på en række unavngivne kilder, at der opstod problemer mellem Rami Malek og Bryan Singer, da instruktøren flere gange blev væk fra optagelserne. Også når han var til stede, var der problemer, som efter sigende indbefattede, at han på et tidspunkt kastede med en ting.

Da 52-årige Bryan Singer ikke mødte op til optagelserne efter Thanksgiving den 23. november, måtte andre medlemmer af produktion angivelig træde ind og overtage hans arbejde.

Opsigtsvækkende anklager
Bryan Singer er instruktøren bag The Usual Suspects og adskillige X-Men-film. Han afviser, at fyringen fra Bohemian Rhapsody skyldes problemer med Rami Malek.

”Vi havde vores kreative diskussioner under optagelserne, men Rami og jeg lagde dem bag os og samarbejdede på filmen indtil lige før Thanksgiving,” siger instruktøren ifølge The Hollywood Reporter.

Han forklarer i stedet fraværet fra optagelserne med, at han måtte tage sig af en alvorligt syg forælder og sit eget helbred.

Det er ikke første gang, Bryan Singer kommer i mediernes søgelys med lidet flatterende historier. Før #MeToo-kampagnen stod i fuldt flor efter anklagerne mod Harvey Weinstein, blev instruktøren i 2014 anklaget i en opsigtsvækkende sag om angivelige overgreb i 1999.

En mand ved navn Michael Egan III anklagede Singer og tre andre magtfulde Hollywood-mænd for at have givet ham stoffer og taget ham til sex-fester, da Egan var femten år gammel.

Den sag blev dog droppet efter modstridende vidneforklaringer af Michael Egan III, som senere blev idømt to års fængsel for svindel. Der har tidligere været andre anklager mod Bryan Singer, som bliver nævnt i dokumentaren om pædofili i Hollywood, An Open Secret.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko