Nyhed
02. dec. 2020 | 10:03

Første glimt af ny ninja

Foto | A. Film
Titelfiguren i den kommende Ternet Ninja 2 har skiftet tøj fra en klassisk samurai-dragt til en rød sag med hjerter på.

”Det hele kommer til at se fem-seks gange dyrere og flottere ud end den første film,” siger Anders Matthesen om Ternet Ninja 2, der afslører første billede fra fortsættelsen af animations-succesen.

Af Nicki Bruun

Anders Matthesen satte en vild rekord, da hans animationskomedie Ternet Ninja blev den bedst sælgende danske biograffilm i 35 år. 

Historien om drengen Aske og hans eventyr med en ternet ninjadukke solgte næsten én million billetter. Derfor gik der selvfølgelig ikke længe, før arbejdet med en fortsættelse blev sat i gang.

I dag er det første billede af Ternet Ninja 2 blevet offentliggjort, og det afslører, at dukken har fået nyt tøj på, der både er rødt og har hjerter på.

”Ambitionerne med den nye film er endnu højere end den første, og min medinstruktør Thorbjørn Christoffersen og jeg er indtil videre meget tilfredse. Vi føler, at vi har en rigtigt god og morsom historie, og det hele kommer til at se fem-seks gange dyrere og flottere ud end den første film,” udtaler Anders Matthesen, der igen har skrevet manuskriptet.

”Vi er næsten færdige med animationsfasen, men bliver ved med at finde på nye ting og idéer, som vi sætter ind i filmen. Og vi tænker meget på at skabe en film, der fungerer lige så godt til teenagere, voksne og ældre som til børn.”

Retfærdighed og hævn
Ternet Ninja blev også overstrøet med stjerner af anmelderne – deriblandt fem stjerner hos Ekko – da filmen fik premiere 1. juledag 2018.

Anders Matthesen prydede forsiden af Ekko #80 iført en ternet, sort-hvid ninjadragt, som magasinet havde fået syet til komikeren (se nederst).

Den kommende efterfølger byder på de samme elskelige figurer, der tæller Anders Matthesens populære Onkel Stewart, som også har optrådt i julekalenderen Jul på Vesterbro.

Komikeren lægger selv stemme til alle figurer i Ternet Ninja med undtagelse af hovedpersonen Aske (Louis Næss-Schmidt) og hans klassekammerat og kærlighedsinteresse Jessica (Emma Sehested Høeg).

I den nye historie er den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø igen ved at udsætte børn for fare. Derfor går Aske med den ternede ninja på en ny på mission for få henholdsvis retfærdighed og hævn.

Ternet Ninja 2 får premiere i danske biografer den 7. oktober 2021.


Anders Matthesen poserer i #80 for Ekkos fotograf Søren Solkær iført en ternet ninja-dragt, som magasinet havde fået syet til komikeren. 

Kommentarer

Ekko #80

Anders Matthsen pryder forsiden af Ekko #80.

Han er iført en ninjadragt, som magasinet har fået syet til komikeren.

I et ti siders interview afslører Matthesen, hvor hans egne grænser for komik går.

Nummeret kan bestilles her.

© Filmmagasinet Ekko