Nyhed
28. apr. 2010 | 11:30

Har du en ræv bag øret?

Kom til snigpremiere på den Oscar-nominerede Fantastic Mr. Fox og få det spritnye nummer af Filmmagasinet Ekko.
Af Line Bitsch Herdel

Efter tolv år som lovlydig borger begynder livet som familiefar og klummeskribent at kede mestertyven Mr. Fox. Han flytter familien ud af rævegraven og op i et træ med strategisk udsigt. Snart har Mr. Fox genoptaget sin tyvevirksomhed – med landmændene i hælene.

Wes Anderson (The Royal Tenenbaums) har lavet en original stop motion-dukkefilm, som på én gang er loyal over for sit forlæg – Roald Dahls børnebog af samme navn – og samtidig et kompromisløst kunstværk. Måske er det denne kombination, der har forvirret distributørerne? I hvert fald vil den charmerende hønsetyv kun kunne opleves i to biografer i Danmark.

Ekko vil gerne slå et slag for Fantastic Mr. Fox (premiere 27. maj), som vor anmelder Lars Bukdahl kalder ”et nydelsesfuldt trip”, hvorefter han tilføjer: ”Det er cool og sundt at gå i barndom.” Snigpremiere i Grand Teatret den 4. maj kl. 21.30. Filmen introduceres af Lars Bukdahl, der har lovet ikke at afsløre slutningen!

Arrangementet koster 90 kr. Med i prisen følger det spritnye nummer af Ekko (udkommer 5. maj) samt et glas vin og hyggelig filmsnak i Grands café.

Billetbestilling på Grand Teatrets egen hjemmeside eller tlf. 33151611. Billetbestilling hverdage 13-20.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko