Nyhed
05. feb. 2014 | 17:10

House of Cards får tredje sæson

Foto | Melinda Sue Gordon
Symbolikken er ikke til at tage fejl af: Francis Underwood (Kevin Spacey) anvender ufine metoder i kampen for politisk indflydelse i House of Cards.

Kort før premieren på anden sæson har Netflix annonceret, at optagelserne til tredje sæson af den prisvindende serie påbegyndes inden længe.

Af Rune Bruun Madsen

Der er godt nyt for tilhængere af den politiske spændingsserie House of Cards.

Kort før premieren på anden sæson af den populære tv-serie har talsmanden for Netflix annonceret, at optagelserne til tredje sæson skydes i gang inden længe, skriver The Hollywood Reporter.

Det sker, på trods af at House of Cards oprindelig kun var planlagt til at udkomme i to sæsoner. Men seriens enorme succes har tilsyneladende overbevist distributøren Netflix om at bestille endnu en sæson.

Seriens første sæson vandt tre Emmy-statuetter ved prisuddelingen sidste år.

Alle afsnit på én gang
I House of Cards, der er baseret på den britiske mini-serie af samme navn, spiller Kevin Spacey den magtbegærlige demokrat Francis Underwood.

Han manipulerer konstant sine omgivelser for at avancere i Washingtons politiske hierarki. Francis’ lige så køligt kalkulerede kone spilles af Robin Wright. Rollen indbragte hende for nylig en Golden Globe.

Prominente instruktørnavne som David Fincher, Joel Schumacher og James Foley har alle siddet i instruktørstolen, og Beau Willimon (Kamæleonen) er seriens primære manuskriptforfatter.

Anden sæson af House of Cards har premiere på Netflix 14. februar, hvor samtlige afsnit bliver tilgængelige på én gang.

Det er endnu uvist, hvornår tredje sæson får premiere.

Teaser: House of Cards

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko