Ekko Shortlist Awards 2020
12. nov. 2020 | 17:24

Hver en stemme tæller

Foto | Loui Ladegaard
En af de populære film blandt publikum er den sort-hvide Filmskole-komedie Viktor på månen, der er nomineret for fotografering, scenografi og musik ved Ekko Shortlist Awards.

Om fem dage lukker afstemningen til Ekko Shortlist Awards, hvor det er uhyggeligt tæt og spændende. Afgiv din stemme til favoritter i alle kategorier!

Af Nicki Bruun

Det nyligt afgjorte præsidentvalg i USA blev en gyser, hvor rekordmange amerikanere gik til stemmeurnerne for at pege på deres kandidat.

Uden yderligere sammenligning bliver der også ved Ekko Shortlist Awards stemt som aldrig før.

Selv om perioden, hvor brugerne kan stemme på deres favoritter i hver kategori, i år er forkortet en uge, har vi oplevet det forholdsmæssigt største stemmetal.

Og de mange stemmer fordeler sig således, at det ligesom i det amerikanske præsidentvalg er næsten uhyggeligt tæt.

Derfor er der al mulig grund til at deltage i afstemningen, inden den lukker tirsdag den 17. november kl. 12 middag. Prisuddelingen finder sted 21. november i Bremen Teater, hvor skuespillerne Zaki Youssef og Besir Zeciri er værter for et underholdende show.

Køb billet til Ekko Shortlist Awards 2020!

Stem på mig
Vinderne ved Ekko Shortlist Awards bliver i elleve af kategorierne fundet i en sammentælling af brugerstemmer og juryens vurdering.

De to sidste priser – Shortlist Prisen og Publikum Prisen – uddeles henholdsvis af den professionelle fagjury og til den af de tyve nominerede film, som får flest brugerstemmer.

De nominerede film er dem, som i årets løb har været mest populære på Ekko Shortlist i forhold til uger på onlinehitlisten, visninger og stjernebedømmelser.

Til Shortlist Prisen følger en præmie på 25.000 kroner til skaberne af den film, som de seksten jurymedlemmer vælger som den bedste.

Juryen tæller i år sidste års store vinder af Ekko Shortlist Awards – skuespilleren og Maja-instruktøren Marijana Jankovic – hendes skuespillerkollega Amanda Collin og publikumsfavoritten Jakob Stegelmann.

Flere af folkene bag de nominerede film ved Ekko Shortlist Awards 2020 har sendt en stem-på-mig-video, hvor de opfordrer publikum til at hjælpe. Videoerne bliver lagt på Ekkos Facebook-side, og der er åbent for at indsende, indtil afstemningen slutter.

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

For syvende gang afholdes Ekko Shortlist Awards.

De bedste kortfilm og præstationer hyldes med tretten priser.

Stem på filmene og vær med til at vælge vinderne!

Værtsparret er skuespillerne Zaki Youssef og Besir Zeciri.

Prisfesten finder sted i Bremen Teater den 21. november kl. 19.

Køb billetter her.

© Filmmagasinet Ekko