Nyhed
05. nov. 2021 | 12:12

John Dillermand på spansk

Foto | DR
Med en sprælsk penis på afveje forsøger John Dillermand at hjælpe alle omkring sig i DR-serien, som nu bliver vist i udlandet.

DR’s kontroversielle børneserie om en mand med en lang og livlig penis er blevet solgt til Spanien, hvor man ser det som underholdende og modigt tv til de mindste.

Af Nicki Bruun

Der var nogle, som fik kaffen galt i halsen, da DR tidligere i år gav premiere til en børneserie med titlen John Dillermand på kanalen DR Ramasjang.

Men nu er historien om en mand, hvis lange penis har sit eget liv og nogle gange skaber problemer for ejeren, blevet solgt til at blive vist i udlandet.

Den spanske streamingtjeneste Filmin viser fra i dag serien med spansk tale. Her får serien navnet Juan Pilila – pilila er helt tilsvarende dillermand et barnligt slangord for det mandlige kønsorgan.

”I Ramasjang er det essentielt for os at arbejde med de helt originale børneuniverser, og den verdensomspændende opmærksomhed omkring John Dillermand viser, at vi i DR tør fortælle kompromisløse historier i børnehøjde,” siger Ramasjang-redaktør Niels Lindberg til DR.

”Det er lykkeligt for os, at en streamingtjeneste som Filmin deler vores ambitioner med serien, og vi glæder os til at følge seriens videre rejse ud i verden.”

Kloge budskaber
John Dillermand er henvendt til børn i alderen fire-otte år, men serien blev hurtigt et fænomen i den brede danske befolkning.

Ekkos anmelder gav serien fire stjerner, mens også en blogger og en debattør i vores spalter forsvarede serieskaber Jacob Ley, der har instrueret serien med animationsmanden Tor Fruergaard og skrevet manuskriptet med Maria Nyborg Andreassen.

”At lave et børneprogram, som handler om børns impulser, er godt. Det kan lære børn at tackle de udfordringer, der følger med dem,” skrev Ekkos Thea Torp.

Hos den spanske streamingtjeneste Filmin glæder man sig over at have købt rettighederne til serien.

Juan Pilila er endnu en underholdende og modig titel, men vigtigst af alt en serie med kloge og vigtige budskaber til den primære målgruppe,” siger Filmins ansvarlige for børneindhold, Elodie Mellado, til DR.

Juan Pilila har allerede skabt overskrifter i næsten alle spanske medier, og vi forventer, at Juan Pilila under lanceringen er at finde på en top-3 over de mest sete titler på platformen.”

Trailer: Juan Pilila

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko