Nyhed
15. aug. 2022 | 16:44

Johnny Depp instruerer film

Foto | Disney
Han har fået publikum til at skraldgrine som den fulde pirat Jack Sparrow, og nu har Johnny Depp også en hel del at grine af med nye roller både foran og bag kameraet.

Skuespilleren har sikret sig sin første rolle efter den opsigtsvækkende retssag, og nu skal han også instruere en film produceret af Al Pacino.

Af Nicki Bruun

Efter en voldsomt mediedækket retssag mod ekskonen Amber Heard er Johnny Depp – som vandt sagen – tilbage i filmens verden.

For nylig blev det annonceret, at Depp har fået sin første rolle efter retssagen i en fransk film, hvor skuespilleren kan opleves som kong Ludvig 15., der var kendt for sine mange elskerinder.

Og nu skriver internationale medier, at Johnny Depp skal instruere sin første film i 25 år.

Han debuterede bag kameraet i 1997 med The Brave, hvor Depp spiller over for Marlon Brando i en historie om en indfødt amerikaner. I sit nye projekt som instruktør skal Johnny Depp fortælle historien om den italienske kunstner Amedeo Modigliani.

”Jeg er utroligt beæret og meget ydmyg over for at kunne bringe sagaen om hr. Modiglianis liv til det store lærred,” udtaler Johnny Deep.

”Han havde et hårdt liv, der i sidste ende bød på triumf. Det er en universel og menneskelig historie, som alle tilskuere kan identificere sig med.”

Enorm oprejsning
Al Pacino er ifølge branchemediet Variety en af producenterne af Modigliani, som filmen hedder.

Dermed ser Johnny Depp ud til at have fået enorm oprejsning efter at være blevet fyret med et brag fra sin rolle som skurken Grindelwald i Fantastiske skabninger-filmserien. Danske Mads Mikkelsen overtog rollen i franchisens seneste film.

Fyringen skete i forbindelse med Amber Heards beskyldninger om, at eksmanden havde været voldelig over for hende i deres ægteskab. Ved den nyligt overståede retssag fik Depp rettens ord for, at hun havde bagvasket ham ved at skrive en artikel i Washington Post, hvor hun uden at nævne hans navn skrev, at hun havde oplevet vold i ægteskabet.

Johnny Depp er berømt for roller i en lang række blockbusters, deriblandt adskillige film som piraten Jack Sparrow i franchisen Pirates of the Caribbean.

Mens han nu har to europæiske projekter i gang, har de amerikanske Hollywood-studier øjensynligt ikke lige så travlt med at engagere skuespilleren.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko