Nyhed
07. aug. 2018 | 14:33 - Opdateret 08. aug. 2018 | 12:25

Johnny Depp-søgsmål udskyder premieredato

Foto | Monika Lenczewska
Johnny Depp i rollen som efterforsker, der undersøger mordet på rapperen The Notorious B.I.G. City of Lies skulle have haft premiere i september, men filmen udskydes efter retssag mod stjernen.

City of Lies får ikke premiere som planlagt i september, da stjernen sagsøges for at have slået en location-manager under optagelserne.

Af Frederik Bakkerud

Der var lagt op til premiere på City of Lies i næste måned, men nu udskydes dramaet på ubestemt tid.

Det melder en talsmand for filmens distributør, der stadig håber, at filmen kan få premiere, inden året er omme.

Det skyldes en retssag mod Johnny Depp, der anklages for at have slået en location-manager under optagelserne sidste år. Manageren stævner ligeledes produktionsselskaberne og instruktøren Brad Furman.

Mord på hiphoplegender
Filmen handler om mordet på Christopher Wallace – bedre kendt som rapperen The Notorious B.I.G. – i Los Angeles i 1997.

Mordet på Wallace, der blev dræbt af skud fra en forbikørende bil, blev aldrig opklaret. Men en journalist udgav mange år efter bogen LAbyrinth om sin efterforskning, der peger på, at korrupte medlemmer af politiet stod bag mordene på Wallace – og Tupac Shakur året før.

Johnny Depp spiller detektiven Poole, mens Forest Whitaker spiller en journalist baseret på bogens forfatter, Randall Sullivan.

Stemningen omkring den amerikanske stjerne er i det hele taget ømtålelig i øjeblikket. Han har været involveret i retssager mod tidligere managere og blev af ekskonen Amber Heard anklaget for hustruvold.

Ifølge magasinet People kører Depp en injuriesag mod den britiske tabloidavis The Sun, som i en artikel har kaldt ham ”wife-beater”.

Under alle omstændigheder kan skuespilleren opleves til november som skurk i Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser.

Trailer: City of Lies

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko