Nyhed
26. nov. 2020 | 00:38

Mads Mikkelsen erstatter Johnny Depp

Foto | Rolf Konow
Mads Mikkelsen har pistolen for panden i rollen som enkemanden Markus i den aktuelle Retfærdighedens ryttere. Nu skal han spille den onde troldmand Grindelwald i stor franchise.

Den danske stjerneskuespiller overtager rollen som ondskabsfulde Grindelwald i Fantastiske skabninger 3, oplyser selskabet Warner Bros.

Af Claus Christensen

Det kører for Mads Mikkelsen. 

Han brillerer med hovedroller i årets to mest populære danske film, nemlig Thomas Vinterbergs Druk og Anders Thomas Jensens Retfærdighedens ryttere

Nu har han fået en stor, international rolle.

Warner Bros. har ifølge Deadline Hollywood meddelt, at Mads Mikkelsen skal erstatte Johnny Depp som den ondskabsfulde Grindelwald i tredje del af Fantastiske skabninger, der er en prequel til Harry Potter-serien.

Grindelwald, der arbejder på at blive diktator, havde i sin barndom et tæt forhold til Albus Dumbledore, den berømte rektor i Harry Potter-bøgerne.

Amerikanske medier kunne for fjorten dage siden afsløre, at Mads Mikkelsen var i spil til rollen. Nu viser det sig, at der var noget om snakken.

Filmen er i gang med at blive optaget i selskabets studier Leavesden uden for London. Johnny Depp blev fyret, efter at han den 2. november i retten tabte sagen mod tabloidavisen The Sun, der havde fremstillet ham som en hustrumishandler.

Selskabet har derfor i en fart skulle finde en erstatning, og det er med hjælp fra den 55-årige danske stjerne altså lykkedes.

Fantastiske skabninger er skrevet af Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling. Den første film blev rost for at turde omfavne magiens mørke sider, mens Ekkos Ida Rud kaldte toeren for ”en ørkenvandring af kedsommelige actionscener”.

Premieren på tredje film i serien forventes at blive den 15. juli 2022.

Trailer: Fantastiske skabninger og hvor de findes

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko