Nyhed
31. okt. 2018 | 10:50

Naomi Watts i fortsættelse af Game of Thrones

Foto | Showtime
Naomi Watts ramte tv-skærmen som Janey-E Jones i den nye udgave af David Lynch’ Twin Peaks. I fremtiden bliver hun del af et andet serieunivers fuld af mystik og hemmeligheder.

Skuespilleren Naomi Watts skal indtage hovedrollen i kommende prequel-serie for Game of Thrones, som slutter næste år.

Af Nicki Bruun

Når sidste sæson af Game of Thrones løber over tv-skærmen næste år, vil der nok opstå et tomrum i mange seeres hjerter.

Siden starten i 2011 er HBO’s fantasy-serie blevet den mest populære på tv. Det er derfor ikke overraskende, at kanalen har tænkt sig at smede, mens jernet er varmt.

Nu skriver branchemediet Variety, at stjernen Naomi Watts skal spille hovedrollen i en endnu unavngivet tv-serie, der bliver en prequel-serie, som foregår før handlingen i Game of Thrones, men i det samme univers.

HBO annoncerede allerede sidste år, at der var blevet sat gang i ikke mindre end fem prequel-projekter med historier, der finder sted i den magiske og brutale verden, hvor Jon Snow, Daenerys Targaryen og Cersei Lannister har kæmpet om jerntronen.

En mørk periode
I den planlagte tv-serie med Naomi Watts i hovedrollen skal hun ifølge Variety spille en ”karismatisk person med en dyster hemmelighed”.

Watts er blevet Oscar-nomineret for sine roller i 21 Grams og The Impossible, men er måske bedst kendt for sin gennembrudsrolle i David Lynch’ Mulholland Drive. Hun medvirker desuden i instruktørens nye udgave af Twin Peaks fra sidste år.

Den kommende prequel-serie foregår flere tusind år før handlingen i Game of Thrones og følger en mørk periode i Westeros.

Den er skrevet i et samarbejde mellem den oprindelige bogseries forfatter, George R. R. Martin, og Jane Goldman, der har skrevet film som Kick-Ass, Kingsman-serien og flere X-Men-film.

Goldman skal fungere som showrunner på serien, der også tæller producere fra Game of Thrones.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko