Nyhed
23. mar. 2017 | 11:21

Følg Ekko Shortlist-talent i DR3-serie

Foto | DR Ung
Nicolas Wollesen er lutter smil, da han møder op på den røde løber og får taget billeder ved Ekko Shortlist Awards i Bremen Teater.

Programserien Generation Hollywood bringer gensyn med Ekko Shortlist Awards, hvor skuespiltalentet Nicolas Wollesen havde svært ved at skjule sin glæde over at være blevet nomineret.

Af Nicki Bruun

Glæden var stor for Nicolas Wollesen, da han sidste år blev nomineret for bedste mandlige skuespiller ved Ekko Shortlist Awards.

Det kan bevidnes i det nyeste afsnit af Generation Hollywood på DR3, som følger en række håbefulde skuespillere. En af dem er Nicolas Wollesen, der havde karrierens hidtil største øjeblik, da hans præstation som nervøs, ung homoseksuel i Mørke rum sikrede ham en nominering.

Et kamerahold fra DR fulgte Wollesen i den periode og var på pletten, da han til sin store overraskelse opdagede, at han var blevet nomineret i samme kategori som kapaciteter som Elliott Crosset Hove og Rudi Køhnke.

”Det er mega sejt. Jeg er helt oppe og flyve,” ringer Nicolas Wollesen og fortæller sin kæreste, da chokket endelig har lagt sig. Senere er han til showet, hvor han først går op ad den røde løber og får taget billeder, og siden indfinder sig i salen, hvor vært Lasse Rimmer byder velkommen.

Da prisen for bedste mandlige skuespiller skal uddeles, filmer kameraet på Nicolas Wollesen. Han ser Rudi Køhnke blive udråbt som vinder og hører ham holde en følelsesladet takketale: ”Jeg er tilbage!”

Se afsnittet af Generation Hollywood, hvor Nicolas Wollesen er til Ekko Shortlist Awards!

Drømmen om Hollywood
Generation Hollywood
følger i seks afsnit en gruppe unge skuespillere, der arbejder hårdt for at få det store gennembrud i filmbranchen.

Nogle rejser til Hollywood, i håbet om at det store, amerikanske filmmarked er en mulighed for at slå igennem. Men andre tager imod råd af professionelle skuespillere som Thure Lindhardt.

Femte afsnit, hvor Nicolas Wollesen var til Ekko Shortlist Awards, løb over skærmen på DR3 i tirsdags, og sidste afsnit kan ses den 28. marts. Men alle foreløbige afsnit kan også ses på DR’s web-tv.

Video fra Ekko Shortlist Awards 2016

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko