Nyhed
25. mar. 2020 | 13:12

Nyt Ekko på gaden 18. april

Foto | HFPA
Den engelske charmør Hugh Grant er med i det kommende nummer af Filmmagasinet Ekko, som skuespilleren Margot Robbie også har givet interview til i et tidligere magasin.

Trods coronakrise udgiver vi snart et magasin med interviews af Hollywood-stjernerne Hugh Grant og Saoirse Ronan samt Clement Kjersgaards store jubilæumsessay om Twin Peaks.

Af Nicki Bruun

Coronakrisen har sat en stopper for de fleste produktioner og lukket biograferne, så den danske filmbranche kæmper i disse dage for at holde sig oven vande.

Men posten skal ud i både regn og slud, og i denne svære tid for dansk film er det vigtigere end nogensinde før, at medierne hjælper med at holde gang i kulturlivet.

Derfor er det en glæde at meddele, at det næste nummer af Filmmagasinet Ekko er på gaden den 18. april.

Her dykker vi som vanligt ned i et spændende tema, som vi holder hemmeligt lidt endnu, og anmelder tidens mest interessante film og serier – selv om det er blevet noget sværere på grund af forskudte premiereplaner.

Hvis du tegner abonnement nu, støtter du samtidig landets trængende biografer. Som en gave fra Ekko kan du vælge mellem tolv rabatkuponer til filmene hos klubben Filmporten (halv pris) eller én billet til en valgfri film hos Nordisk Film Biografer i hele landet.

Så er du klar, når biograferne åbner igen!

På Biers sorte liste
Vi bringer også artikler med underholdende og dybdeborende essays samt interviews med de største stjerner fra ind- og udland.

Hugh Grant var sikker på, at han var røget på Susanne Biers sorte liste, da han for år tilbage sagde nej til en rolle efter lang betænkningstid.

Den engelske skuespiller gør dog op med sit image som charmerende gentleman i den danske instruktørs HBO-serie The Undoing, hvor Hugh Grant bliver anklaget for mord.

Han fortæller Ekko om i virkeligheden ikke at være den pæne mand, som publikum kender fra populære romantiske komedier.

Saoirses forbillede
Irske Saoirse Ronan har også opnået stor succes i Hollywood – og det selv om ingen kan udtale hendes fornavn!

Men den unge skuespiller – som i en alder af blot 25 år allerede er blevet Oscar-nomineret fire gange – er stolt af sin kraftige accent og navnet, der betyder ”frihed”.

Hun er senest blevet hyldet af Oscar-akademiet for rollen som uafhængig forfatterspire i Little Women af Greta Gerwig, der sammen med Saoirse Ronans mor er skuespillerens store forbillede, siger hun til Ekko.

Hun fortæller også om sin lille rolle i Wes Andersons kommende og stjernespækkede film The French Dispatch.

Clement i Lynch-land
Vi kigger frem i tiden, men skuer også tilbage i det næste magasin. Første afsnit af kultserien Twin Peaks blev vist på amerikansk tv for 30 år siden.

I den anledning er tv-værten Clement Kjersgaard gået i kødet på David Lynch’ store mesterværk.

Journalisten sætter tv-serien i perspektiv med nyere dramatik og konkluderer, at Twin Peaks på samme tid slog det serielle format ihjel og gav det et rigere liv end nogensinde.

Indtil det nye Ekko er på gaden kan læsere fornøje sig med tidligere numre. Abonnenter kan læse dem alle sammen på computer, mobil og tablet gennem appen.

Kommentarer

Tilbud på Ekko

Læs interviews, essays og Danmarks største anmeldelsessektion i Filmmagasinet Ekko.

Hvis du tegner årsabonnement, får du som bonus det seneste nummer.

Samtidig kan du vælge mellem halv pris på tolv kvalitetsfilm eller én gratis biografbillet.

Abonnenter har også adgang til magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko