Nyhed
03. dec. 2014 | 14:29

Se det nye Bond-hold

Foto | François Duhamel
I morgen ved vi, hvem agent 007 skal rette sin pistol mod, når Daniel Craig officielt får følgeskab af resten af den kommende Bond-films rollebesætning.

Torsdag offentliggøres titel og rollebesætning for den kommende 007-film. Rygterne fortæller, at det bliver med Christoph Waltz som den ikoniske skurk Blofeld.

Af Morten Scriver Andersen

Knap en uge efter, at filmfans over hele verden gik bananas over en ny trailer for den kommende Star Wars – Episode 7, forsøger en anden stor filmserie at puste liv i gløderne for den næste i rækken.

I morgen klokken 11.50 dansk tid vil holdet bag den 24. Bond-film offentliggøre titel og den fulde rolleliste.

Offentliggørelsen bliver live-streamet fra Pinewood-studierne og kan følges på den officielle Bond-hjemmeside. Den vil blive fulgt op af en officiel fotografering med instruktør Sam Mendes og hans besætning.

Det er allerede sikkert, at Daniel Craig fortsætter i sin rå og kyniske udgave af agent 007. Derudover forventes Ralph Fiennes igen at indtage rollen som MI6-lederen M, Naomie Harris som sekretæren Eve Moneypenny og Ben Whishaw som den unge våbenekspert Q.

Der har længe svirret rygter om, at Christoph Waltz skal spille den ikoniske skurk Ernst Stavro Blofeld. Blofeld har optrådt i hele syv Bond-film og er inspirationskilden til Austin Powers-seriens Dr. Evil.

Christoph Waltz har allerede vist, at han kan begå sig som tysktalende skurk, da han i Quentin Tarantinos Inglorious Basterds spillede den sadistiske og charmerende officer Hans Landa.

Der har også været forlydender om, at en anden klassisk Bond-karakter, håndlangeren Hinx, skal spilles af den forhenværende wrestler Dave Bautista, som også spiller muskuløs hævner i Guardians of the Galaxy.

Den 24. fortælling om agent 007 forventes at have dansk premiere i efteråret 2015.

Klip: Blofeld (You Only Live Twice)

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko