Nyhed
12. apr. 2017 | 16:54

Se første trailer til dansk boksefilm

Foto | Nikola Predovic
Mikkel Boe Følsgaard spænder musklerne som Jørgen ”Gamle” Hansen, mens Søren Malling holder sig i baggrunden som den lige så kendte boksepromoter Mogens Palle.

Historien om Jørgen ”Gamle” Hansen bliver fortalt i Den bedste mand, hvor Mikkel Boe Følsgaard giver den med boksetud og aarhusiansk dialekt.

Af Nicki Bruun

Det vælter frem med nye trailere for film og serier af mere eller mindre dansk afstamning.

I forgårs var det første kig på Joachim Triers kommende gyser Thelma, og tidligere i dag bragte vi den første trailer til Christian Torpes amerikanske tv-serie The Mist, der bygger på et bogforlæg af gysermesteren Stephen King.

Men også den helt igennem danske historie om bokselegenden Jørgen ”Gamle” Hansen har fået sin første trailer i dag. Den kan ses nederst i artiklen.

Filmen hedder Den bedste mand og har Mikkel Boe Følsgaard i hovedrollen som bokseren, der fortsatte sin karriere, til han var 40 år gammel og derfor fik det særprægede kælenavn.

I traileren ser vi ”Gamle” i karrierens efterår med velvoksen boksetud og en syngende aarhusiansk dialekt. Han har ellers domineret bokseringen op gennem 1970’erne, men nu lakker karrieren mod enden. Han får dog chancen for endnu en storkamp, som han dog ikke har de store forhåbninger til.

”Hvad siger stemmerne i dit hoved?” bliver han spurgt af promoter Mogens Palle, spillet af Søren Malling.

”Den ene siger, at jeg taber kampen. Den anden siger, at jeg taber den i første runde,” svarer den selvudslettende dansker.

Den bedste mand er instrueret af Mikkel Serup, der tidligere har stået bag en række tv-serier og Klassefesten 2: Begravelsen. Han er desuden fra Aarhus ligesom Jørgen ”Gamle” Hansen. Der er da også mere lun, jysk folkekomedie end episk sportsdrama over traileren, hvor især bokserens hustru Hanne (Lene Maria Christensen) er god for skarpe bemærkninger.

Den bedste mand får biografpremiere den 15. juni.

Trailer: Den bedste mand

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko