Nyhed
11. jan. 2021 | 16:46

Sex and the City vender tilbage

Foto | HBO
Veninderne Miranda (Cynthia Nixon), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) og Carrie (Sarah Jessica Parker) morer sig i Sex and the City, der bliver genoplivet uden en af hovedpersonerne.

En af de medvirkende deltager ikke i genoplivningen af den populære HBO-serie om en gruppe kvinders kamp med karriere og kærlighed.

Af Nicki Bruun

Det er hele 23 år siden, at første afsnit af Sex and the City blev vist på den amerikanske tv-station HBO i 1998.

Men nu bliver historien om fire veninders liv i storbyen New York genoplivet på streamingtjenesten HBO Max. Det sker i en serie på ti afsnit, som har titlen And Just Like That, skriver amerikanske medier.

Genforeningen er dog uden deltagelse af en af de medvirkende.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis gentager deres roller som henholdsvis hovedpersonen Carrie Bradshaw, karrierekvinden Miranda og den familieorienterede Charlotte.

Men Kim Cattrall vender ikke tilbage som den seksuelt frigjorte pr-agent Samatha.

Optagelserne til And Just Like That – en sætning, som ofte bruges af klummeskribenten Carrie i den originale serie – starter efter planen i foråret i New York. Det vides endnu ikke, hvornår serien får premiere.

I Danmark hedder HBO’s tjeneste HBO Nordic. Men i anden halvdel af 2021 vil det også herhjemme komme til at hedde HBO Max, hvor man vil kunne se gensynet med veninderne, som nu er i 50’erne.

Større comeback-trend
Sex and the City
kørte oprindelig i seks sæsoner fra 1998 til 2004. Siden er der også kommet to film fra 2008 og 2010. De blev mødt med anmeldertæsk, men indtjente gode penge i biograferne.

Den originale serie om en flok singlekvinders kamp med karrieren og kærligheden i metropolen New York blev skabt af Darren Star på baggrund af Candace Bushnells bog fra 1997.

Men det er Michael Patrick King – en anden af hovedkræfterne på serien – som står for at producere And Just Like That, blandt andet sammen med de tre hovedrolleindehavere.

Gensynet med Sex and the City er del af en større tendens, hvor elskede serier med nogle år på bagen bliver vakt til live igen.

HBO Max barsler også med et comeback til de populære serier Gossip Girl og True Blood.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko