Nyhed
18. feb. 2015 | 10:54

Sidse Babett Knudsen i Dan Brown-film

Foto | Søren Solkær
Ekko lavede et stort portræt-interview med Sidse Babett Knudsen i 2011 i anledningen af magasinets dvd-udgivelse af hendes danske gennembrudsfilm Let's Get Lost fra 1997.

Den danske stjerneskuespiller er på rollelisten til Ron Howards Dan Brown-filmatisering Inferno sammen med Tom Hanks, Omar Sy og Felicity Jones.

Af Freya Bjørnlund

Thure Lindhardt og Nikolaj Lie Kaas fik begge deres Hollywood moments, da de spillede med i mega-blockbusteren Engle & dæmoner.

Nu er det Sidse Babett Knudsens tur. Ifølge Deadline er hun netop blevet føjet til rollelisten på Inferno, som er Ron Howards tredje film i serien om den eventyrlystne symbol-forsker Robert Langdon, der startede med Da Vinci mysteriet.

Hun skal spille over for Tom Hanks, der igen indtager hovedrollen som Langdon, og Felicity Jones, der lige nu er Oscar-nomineret for Teorien om Alting.

Derudover er det franske talent Omar Sy, som fik et eftertrykkeligt gennembrud i De urørlige, også netop blevet tilknyttet projektet sammen med indiske Irrfan Khan, der er kendt fra Life of Pi og Slumdog Millionaire.

Inferno er baseret på den fjerde bog i Dan Brown-serien, mens instruktøren og manuskriptforfatteren David Koepp er sprunget over den tredje bog Det forsvundne tegn. Den seneste film i serien, Engle & dæmoner, er baseret på den første bog i serien.

I Inferno vågner professor Robert Langdon op på et italiensk hospital med hukommelsestab, og sammen med Dr. Sienna Brooks (Felicity Jones) begiver han sig ud på en rejse for at genvinde sin hukommelse og stoppe en sindsforvirret skurk, som inspireret af Dantes Den guddommelige komedie vil slippe en global virus løs.

På deres rejse møder de Elizabeth Sinskey (Sidse Babett Knudsen), som er leder af WHO og spiller en central rolle som deres hjælper.

Optagelserne starter i slutningen af april i Italien, og Inferno forventes at få amerikansk biografpremiere i 2016.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko