Nyhed
14. juli 2015 | 12:44

Sidse Babett Knudsen i stor HBO-serie

Foto | Mike Kollöffel
Takket være rollen som Birgitte Nyborg i DR’s politiske dramaserie Borgen har Sidse Babett Knudsen fået gang i en international filmkarriere.

Den danske skuespiller skal medvirke i HBO-serien Westworld og ser for alvor ud til at være på vej mod et internationalt gennembrud.

Af Nicki Bruun

Sidse Babett Knudsen havde en imponerende engelsksproget spillefilmdebut med Peter Stricklands s/m-film The Duke of Burgundy sidste år.

Nu fortsætter hun sin internationale karriere.

Deadline.com skriver, at Knudsen medvirker i den kommende sci-fi-serie Westworld, hvor hun skal spille over for Anthony Hopkins og Ed Harris.

Sidse Babett Knudsen får rollen som Theresa Cullen, lederen af forlystelsesparken Westworld, hvor de besøgende kan opleve, hvordan det er at leve i andre tidsperioder.

Rollen skulle egentlig have været spillet af Miranda Otto (Ringenes herre), men hun har måttet melde fra, da hun er optaget af femte sæson af Homeland.

Westworld får premiere på HBO i 2016, produceres af J.J. Abrams og er skrevet af Jonathan Nolan, Christopher Nolans bror, der står bag film som Memento, Interstellar og Batman-trilogien.

To andre store film
Men det er ikke de eneste store Hollywood-navne, Sidse Babett Knudsen arbejder sammen med.

Som vi tidligere har skrevet, skal hun medvirke i den næste Dan Brown-filmatisering Inferno, der bliver optaget i øjeblikket med blandt andre Tom Hanks og Felicity Jones.

Hun skal også spille over for Tom Hanks i Tom Tykwers A Hologram for the King. Det er en filmatisering, som handler om en mislykket forretningsmand, der rejser til Saudi Arabien for at sælge en idé til en rig monark.

Inferno får premiere 13. oktober 2016, mens A Hologram for the King endnu ikke har fået en premieredato.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko