Nyhed
04. juni 2018 | 14:16

Video: Stjerner i skønsang

Foto | Zentropa
Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas finder i en kedsommelig pause i optagelserne af Journal 64 hinanden til tonerne af duetten Islands in the Stream.

Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares synger en afskedssalut under optagelserne af Journal 64, der bliver den sidste Afdeling Q-film med de to skuespillere i hovedrollerne.

Af Nicki Bruun

Journal 64 bliver den sidste Afdeling Q-film, hvor Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares spiller hovedrollerne som Carl Mørck og Assad.

Efter filmen, der kommer til efteråret, overgår rettighederne fra Zentropa til Nordisk Film, som starter deres egen filmserie med nye skuespillere.

Men i stedet for at græde ser de to skuespillere ud til at tage den forestående afsked med højt humør.

I en lille video, der kører i biografer de kommende uger og kan ses herunder, keder danskeren og svenskeren sig først mellem optagelserne af Journal 64.

Nikolaj Lie Kaas stresser medstjernen med sin utålmodighed, hvorfor Fares Fares tænder for bilradioen. Og så får de to ellers sunget en afskedssalut til tonerne af Dolly Parton og Kenny Rogers’ duet Islands in the Stream.

Mumificerede lig
Afdeling Q-filmene har med foreløbigt 2,2 millioner solgte biografbilletter over tre film været en kæmpe succes ligesom Jussi Adler-Olsens bogforlæg.

I Journal 64 finder håndværkere tre mumificerede lig om et spisebord med plads til en fjerde. Derfor bliver Carl Mørck og Assad sat til at finde ud af, hvem ofrene er, og hvem den fjerde plads er tiltænkt.

Det fører dem ud i et kapløb med tiden for at forhindre flere mord.

Sidst i juni kommer en egentlig teasertrailer for filmen, som får premiere i danske biografer den 4. oktober.

Christoffer Boe instruerer Zentropas sidste Afdeling Q-film, mens manuskriptet er skrevet i et samarbejde mellem Ekkos faste skribent Bo hr. Hansen, Nikolaj Arcel og Mikkel Nørgaard, der stod bag kameraet i Kvinden i buret og Fasandræberne.

Video: Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas synger

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko