Nyhed
24. mar. 2012 | 20:45

Tv-ikon portrætterer afdød rapper

Foto | Uoplyst
Michael K. Williams

Michael K. Williams fra The Wire skal spille den afdøde rapper Ol’ Dirty Bastard i kommende film, som produceres af danske Lars Knudsen.

Af Mads Suldrup

Den homoseksuelle selvtægtsmand Omar Little stjæler penge fra Baltimores pushere i den hedengangne tv-serie The Wire på så dristig manér, at selveste Barack Obama har erklæret, at karakteren er hans favorit blandt seriens store persongalleri. 

Nu har skuespilleren bag den ikoniske figur, Michael K. Williams, fået en ny, markant rolle. Han skal portrættere den afdøde rapper Ol’ Dirty Bastard, som var en del af det indflydelsesrige new yorker-rapkollektiv Wu-Tang Clan.

Det skriver The Hollywood Reporter. 

45-årige Williams, der også har medvirket i blandt andet The Road og Gone Baby Gone, spiller med i den kommende film Dirty White Boy, som er baseret på en managers oplevelser med rapperen inden hans tidlige død i 2004, hvor en overdosis kostede den 35-årige musiker livet.

Filmen instrueres af fotografen Joaquín Baca-Asay, der debuterer som instruktør. Og den produceres af selskabet Parts and Labour, som ejes af Jay Van Hoy og danske Lars Knudsen.

Danskeren har efterhånden slået sit navn fast i den uafhængige amerikanske filmindustri, hvor han har produceret flere film for indie-auteuren Kelly Reichardt.

Og i februar kunne Knudsen glæde sig over, at Mike Mills’ drama Beginners, som han har produceret, blev belønnet med en Oscar, som gik til Christopher Plummer for ”bedste mandlige birolle”. 

Om Dirty White Boy opnår samme succes, vil tiden vise. Det er endnu uvist, hvornår filmen får premiere.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko