Anmeldelser

37 - 48 ud af 1929
Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 00:41

Charmøren

Milad Alami tegner et uafrysteligt portræt af en skamfuld og desperat indvandrer i en historie, som konstant overrasker.

Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 00:01

Deadpool 2

Vittighederne er ikke helt så vittige i den anden omgang af supersatiren, men anarkisten Deadpool er stadig god for en fandenivoldsk drengerøvsfilm.

Serieanmeldelse
09. maj 2018 | 22:56

Greyzone

Birgitte Hjort Sørensen leverer måske karrierens bedste præstation i kidnapningsdrama, der byder på en psykologisk nuanceret og nervepirrende duel mellem skurk og offer.

Biografanmeldelse
09. maj 2018 | 01:23

Tully

Charlize Theron leverer med hjertevarme og isnende sarkasme en pragtpræstation som nybagt mor, der forsøger at slippe fra babygråd og bleskift.

Biografanmeldelse
09. maj 2018 | 00:48

Foxtrot

Forrygende israelsk satire over krigens absurditet er også en skæbnefortælling, der originalt leger med skæbnebegrebet.

Biografanmeldelse
09. maj 2018 | 00:13

Sankt Bernhard Syn­di­ka­tet

Tre sjove mænd har lavet en forbløffende umorsom film, der er et resultat af komisk dovenskab og manglende humoristisk selverkendelse.

Biografanmeldelse
08. maj 2018 | 17:33

Farvel til Tyskland

Komediedrama finder jødisk humor og tragedie i fortælling om Tysklands forsøg på at komme videre med livet efter Anden Verdenskrig.

Serieanmeldelse
05. maj 2018 | 18:45

The Rain

Dragende billeder af København i ruiner og stærkt skuespil med stortalentet Alba August i spidsen. Men den første dansk-producerede Netflix-serie står i skyggen af andre dommedagsscenarier.

filmanmeldelse
04. maj 2018 | 06:38

The Human Shelter

Dansk dokumentar tager tilskueren på en fantastisk flot og øjenåbnende rejse i folks hjem hele verden rundt.

Biografanmeldelse
03. maj 2018 | 20:26

Mester­de­tek­ti­ven Sherlock Gnomes

Animationsfilm med havenisser har charmerende figurerer og børnevenlige budskaber, men stopfodrer publikum med ufordøjede indtryk.

Biografanmeldelse
03. maj 2018 | 15:40

Truth or Dare

Unges drabelige leg med sandhed og konsekvens er mere latterlig end uhyggelig – en parodi på en gyser.

Biografanmeldelse
02. maj 2018 | 23:12

The Journey

Forhandlingsfilm om den endelige fredsaftale i Nordirland er et belærende drama, som er skræddersyet til det døsige klasseværelse.

© Filmmagasinet Ekko