Anmeldelser

2377 - 2388 ud af 2407
Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 22:39

Workshop

Etisk og politisk nuanceret drama af en Guldpalmevinder efterlader tilskueren skuffet over det spildte potentiale.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

World War Z

Brad Pitts hår og skægstubbe sidder perfekt i hvert sekund af stort anlagt zombie-film, hvor undergangsinfernoet blot er en tom kulisse.

Serieanmeldelse
11. juli 2018 | 11:06

Wrong Man

Igennem seks afsnit efterforsker et fascinerende hold af advokater og detektiver tre gamle sager, hvor de dømte måske er uskyldige. Men forløsningen mangler.

Biografanmeldelse
16. mar. 2019 | 12:14

X&Y

Hvem er vi? spørger svenske Anna Odell og får hjælp af stjerner som Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm og Sofie Gråbøl i spøjs metafilm, der underholder, men ikke gør én klogere.

Biografanmeldelse
07. sep. 2015 | 16:01

X+Y

Kan der komme en god film ud af matematiske formler og kompleks algebra? Ja, åbenbart. Den engelske X+Y er fyldt med personlighed, intimitet og lun humor.

Biografanmeldelse
19. maj 2016 | 00:57

X-Men: Apo­ca­lypse

Bryan Singers foreløbige farvel til X-Men-universet er genrerabalder med smæk på, selvom den til tider føles mere som en æresrunde end et rekordforsøg.

Biografanmeldelse
05. juni 2019 | 13:35

X-Men: Dark Phoenix

Elendigt skuespil og tomme effekter betyder, at den nye film om mutantgruppen X-Men aldrig vil rejse sig fra asken.

Biografanmeldelse
20. maj 2014 | 10:22

X-Men: Days of Future Past

Bryan Singer og hans stjernecast er fulde af overskud i den hidtil mest intrikate og ambitiøse X-Men-film, som også er seriens bedste til dato.

Biografanmeldelse
20. jan. 2017 | 12:49

xXx: Return of Xander Cage

Den skaldede testosteronbamse Vin Diesel er tilbage som xXx-agent i monoton actionfilm, hvis høje tempo virker mere søvndyssende end opkvikkende.

Biografanmeldelse
17. juli 2019 | 19:00

Yao

Omar Sy fra De urørlige sørger for charmen i fransk komediedrama, der kun sjældent sætter gang i lattermusklerne og tårekanalerne.

Serieanmeldelse
14. mar. 2019 | 09:10

Yel­low­stone

Forfatteren bag Hell or High Water viser igen sin sans for særegne amerikanske miljøer, men familiedramaet i ny serie savner menneskelig dybde.

Serieanmeldelse
08. juni 2017 | 20:30

Yes No Maybe

Mads Rosenkrantz Grage fiktionaliserer sin egen Tinder-historik med overskud og sans for samtidsdetaljer, når en ung fyr forsøger at kneppe sig ud af en livskrise.

© Filmmagasinet Ekko