Anmeldelser

2377 - 2388 ud af 2574
Biografanmeldelse
12. okt. 2016 | 21:40

Trolls

Dreamworks rammer en for en sjælden gangs skyld ikke skiven med Trolls, der buldrer af sted i et galoperende tempo, som ikke kan skjule den tyndbenede historie.

Tv-anmeldelse
08. jan. 2014 | 00:28

True Detective

HBO’s nye store satsning er især fascinerende i kraft af Woody Harrelson og Matthew McConaugheys sammenbidte strømere, der konfronteres med et satanisk mord.

Tv-anmeldelse
10. mar. 2014 | 20:28

True Detective – sæson 1

True Detective er en af de mest originale, mystiske og dragende krimi-serier siden Twin Peaks.

Tv-anmeldelse
14. juni 2015 | 12:57

True Detective – sæson 2

Sæson to lægger op til mere dysterlækker whodunit og reference-bingo for vakse seere. Men de første tre afsnit mangler fokus.

Serieanmeldelse
03. jan. 2019 | 17:08

True Detective – sæson 3

Mahershala Ali er den altoverskyggende stjerne i tredje sæson af True Detective, der vender tilbage med en udvandet og forringet udgave af første sæson.

Biografanmeldelse
23. nov. 2016 | 21:48

Truman – venner for livet

Spansk venskabsfilm viser, at kræft ikke kun er noget, vi kan tale om, hvis vi lægger ansigtet i triste folder.

Biografanmeldelse
09. feb. 2016 | 13:04

Trumbo

Djævelsk charmerende og rasende underholdende film om, hvordan en manuskriptforfatter fik stoppet et sort kapitel i Hollywoods historie.

Serieanmeldelse
26. mar. 2018 | 14:16

Trust

Danny Boyles tv-serie fortæller spektakulært og slående, men også med ujævne toneskift historien om kidnapningen af verdens rigeste mands barnebarn.

Biografanmeldelse
18. nov. 2015 | 21:43

Truth

Dramatiseringen af historien om tv-journalistikkens ulastelige skonnert, 60 Minutes, der ”afslørede” George W. Bush’ militærtid, kommer ikke til bunds i den spegede sag.

Biografanmeldelse
03. maj 2018 | 15:40

Truth or Dare

Unges drabelige leg med sandhed og konsekvens er mere latterlig end uhyggelig – en parodi på en gyser.

Biografanmeldelse
24. juni 2015 | 17:17

Træk vejret

Fransk film med fremragende skuespillerpræstationer udforsker ungdommens forbandede følelsesliv.

Biografanmeldelse
16. feb. 2019 | 14:57

Trækfugle

Med et strejf af magisk realisme viser colombiansk drama, hvordan narkohandel undergraver et traditionelt stammesamfund med kapitalismens mistro og grådighed.

© Filmmagasinet Ekko