Anmeldelser

1 - 12 ud af 2431
Serieanmeldelse
06. okt. 2019 | 09:17

Fred til lands

DR’s forrygende spændende og velspillede nye serie byder på et minisamfund med et netværk af fortrængninger og hemmeligheder.

Biografanmeldelse
08. okt. 2019 | 10:02

Valhalla

Fenar Ahmads live-action-genindspilning af den ikoniske tegnefilm Valhalla skuffer slemt. Thors hammer falder tungt og mørkt.

Serieanmeldelse
04. sep. 2019 | 10:04

Min­kav­ler­ne

Komedieserie om skøre landmænd med nordjysk dialekt er lige så melet og intetsigende som en omgang tarteletter fra LokalBrugsen.

Biografanmeldelse
01. okt. 2019 | 13:09

Jagtsæson

Dansk komedie om kvinder i midtvejskrise byder på pinagtige situationer, men de komiske pointer er for udpenslede.

Biografanmeldelse
28. sep. 2019 | 19:11

Joker

Med en brillant præstation af Joaquin Phoenix får vi endelig lov til at se, hvad der driver Jokeren – det er politisk undergravende popkunst og en af årets bedste film.

Biografanmeldelse
25. sep. 2019 | 09:11

Mugge & vejfesten

Wulffmorgenthalers animationsfilm er en kærkommen skilsmissefortælling i børnehøjde, men tematikken drukner i gakkede løjer.

Biografanmeldelse
12. okt. 2019 | 18:33

Blinded by the Light

Ungdomsfilm om en teenager splittet mellem to kulturer i Thatchers England er så charmerende, at man bare må overgive sig.

Serieanmeldelse
07. sep. 2019 | 13:44

DNA

TV 2’s krimisatsning er lækker og luksuriøs, men i de to første afsnit er der meget lidt nyt under forhørslampen.

Serieanmeldelse
09. okt. 2019 | 11:09

Elsk mig

Svensk serie om en karrierekvindes kyniske syn på kærligheden er en frisk hyldest til romantiske komedier, der trods Tinder-æraen stadig er relevante.

Tv-anmeldelse
11. okt. 2019 | 09:19

Emilie Meng – en ef­ter­forsk­ning går galt

Med dygtig journalistik dokumenterer serie på DR politiets chokerende svigt og ubegribelige dumhed, som bør få konsekvenser for politiinspektøren.

Biografanmeldelse
12. okt. 2016 | 23:05

Inferno

Overrumplende lidelsesscener fra Dantes forlæg giver den tredje Dan Brown-film et visuelt pift, men mordgåderne i kunsten er stadigvæk lige tåbelige.

Biografanmeldelse
20. sep. 2019 | 11:06

Gooseboy

Med veloplagt skuespil fra børn og voksne fortsætter Wikke & Rasmussen deres fodtappende og varmhjertede hofstil i musikalsk børnefilm.

© Filmmagasinet Ekko