Anmeldelser

1 - 12 ud af 2623
Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 13:40

Den utrolige historie om Alexander Blomqvist

DR3-serie viser forbilledligt, hvordan et usikkert menneske, der forsøger at skyde en genvej via løgnens ulidelige lethed, bliver fanget i sit eget spind.

Biografanmeldelse
26. nov. 2014 | 17:31

Dommeren

Robert Duvall og Robert Downey Jr. spiller far og søn i et retssalsdrama, hvor følelser og hemmeligheder udbasuneres uden fornemmelse for subtilitet.

Serieanmeldelse
03. apr. 2020 | 17:21

I Am Not Okay with This

Teenageproblemer og overnaturlige kræfter blandes effektivt i Netflix-ungdomsdrama, der låner 80’er-æstetik og mørk humor fra bedre film og serier.

Biografanmeldelse
13. jan. 2016 | 23:04

Kol­lek­ti­vet

Thomas Vinterbergs film om et 70’er-kollektiv er i virkeligheden et trekantsdrama med en formidabel Trine Dyrholm i centrum.

Biografanmeldelse
18. maj 2016 | 22:49

A Hologram for the King

A Hologram for the King er en veloplagt skildring af mødet mellem forskellige kulturer. Tom Hanks spiller hovedrollen flankeret af danske Sidse Babett Knudsen.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 20:31

The English Game

Fodboldfans sukker i denne coronatid efter deres elskede kampe, men britisk Netflix-miniserie om sportens spæde begyndelse er ikke svaret på bønnerne.

Biografanmeldelse
13. jan. 2015 | 14:04

Camp X-Ray

Kristen Stewart træder helt ud af Twilight-skyggen og ind i Guantanamo-basens skarpe lys med en film, hvor karakterstudiet overskygger systemkritikken.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 18:31

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Man tror ikke sine egne øjne, når true crime-serie udruller en vanvittigt eskalerende fejde, der går ud over de truede tigre, stridshanerne skulle beskytte.

Streaminganmeldelse
03. apr. 2020 | 15:42

The Hunt

Der er bombastisk fornøjelse i kontroversielt og blodigt satiredrama, der under overfladen desværre ikke har noget intelligent at sige.

Serieanmeldelse
02. apr. 2020 | 11:27

M – en by jager en morder

Serieopdatering af Fritz Langs krimi-mesterværk bibeholder den ildevarslende kendingsmelodi, men putter for meget melodramatisk fyld på historien.

Biografanmeldelse
25. feb. 2014 | 20:00

Monu­men­ter­nes mænd

George Clooneys stjernebesatte heltekvad drukner i halvplatte jokes og en lemfældig omgang med det autentiske forlæg.

Serieanmeldelse
17. mar. 2020 | 10:10

The Plot Against America

Manden bag The Wire rammer mellemgulvet med tankevækkende omskrivning af amerikansk historie i en miniserie, der nærmest er en bibelsk lignelse over vor tid.

© Filmmagasinet Ekko