Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2744
Biografanmeldelse
26. sep. 2017 | 17:22

Gud taler ud

Der er stort visuelt snilde over filmatiseringen af Blendstrups vidunderlige erindringsroman, og Søren Malling brillerer med pludselige skift mellem det morsomme og modbydelige.

Biografanmeldelse
27. sep. 2017 | 06:45

I Am Not Your Negro

Blændende film om forfatteren James Baldwin fortæller historien om racisme i efterkrigstidens Amerika.

cph pix 2017
26. sep. 2017 | 11:14

A Clockwork Orange: Stanley Kubrick in Concert

Musikken til Stanley Kubricks mesterværker spillet på analoge, elektroniske instrumenter blev en forrygende koncertoplevelse af de sjældne.

cph pix 2017
26. sep. 2017 | 20:19

Mu­skel­svind­ler

Elliott Crosset Hove vinder Danmarksmesterskabet i drenget skrøbelighed i en lille, men charmerende roadmovie om fodbold-EM, muskelsvind og Filet-O-Fish.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 08:01

Western

Månedens film i Cinemateket fra Maren Ades tyske filmselskab er et langsomt, men betagende drama om kulturkløfter mellem machomænd.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 20:55

My Entire High School Sinking Into the Sea

Amerikansk debutinstruktør kaster sig ud på dybt vand med eksperimenterende animationsfilm, der mangler den helt fundamentale forbindelse mellem billeder og stemmeskuespil.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 18:23

England Is Mine

Biopic om den vidunderlige melankoliker Morrissey fokuserer på årene lige før, han bliver interessant – og misser det essentielle: The Smiths’ musik.

cph pix 2017
02. okt. 2017 | 20:12

How to Talk to Girls at Parties

Der er for meget plat og for lidt punk i usammenhængende ungdomskomedie om punkere og rumvæsener.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 14:26

The Beguiled

Sofia Coppola får det bedste ud af Nicole Kidman, Kirsten Dunst og Elle Fanning i fornøjeligt melodrama om kvinders lyster under Den Amerikanske Borgerkrig. Men der er noget, der skurrer.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 17:34

Re­doubt­able

The Artist-instruktør Michel Hazanavicius går forrygende skamløst til Nybølgens afgud, Godard, i legesyg komedie om simpel kærlighed og tabte briller.

cph pix 2017
01. okt. 2017 | 10:24

Danmark

Kanondebut af Kasper Rune Larsen, der med slacker-film om unge skatere i det jyske har skabt en imponerende skramlende fortalt og uhyre autentisk ungdomsfilm.

cph pix 2017
01. okt. 2017 | 20:04

Kuso

Lort og sæd sprøjter ud over lærredet i debutfilmen af hiphop-musikeren Flying Lotus. Han er forhippet på at provokere, men man ender bare med at være ét stort spørgsmålstegn.

© Filmmagasinet Ekko