Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2577
cph pix 2017
28. sep. 2017 | 14:26

The Beguiled

Sofia Coppola får det bedste ud af Nicole Kidman, Kirsten Dunst og Elle Fanning i fornøjeligt melodrama om kvinders lyster under Den Amerikanske Borgerkrig. Men der er noget, der skurrer.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 17:34

Re­doubt­able

The Artist-instruktør Michel Hazanavicius går forrygende skamløst til Nybølgens afgud, Godard, i legesyg komedie om simpel kærlighed og tabte briller.

cph pix 2017
01. okt. 2017 | 20:04

Kuso

Lort og sæd sprøjter ud over lærredet i debutfilmen af hiphop-musikeren Flying Lotus. Han er forhippet på at provokere, men man ender bare med at være ét stort spørgsmålstegn.

cph pix 2017
02. okt. 2017 | 14:10

The Mermaid

Kinesisk fantasy-komedie har masser af syrede påfund, men ingen af dem får gang i lattermusklerne.

cph pix 2017
03. okt. 2017 | 00:58

Jupiter’s Moon

En flygtning begynder at flyve i Kornél Mundruczós virtuose fabel om troen og tilstanden Europa, men vægten af for store ambitioner holder filmen på jorden.

Biografanmeldelse
03. okt. 2017 | 19:46

Hobby­horse Re­volu­tion

Hjertevarm dokumentar om at finde modet til at gøre, hvad man har lyst til, selv når hele verden griner af én.

cph pix 2017
04. okt. 2017 | 07:32

Doctor Harvig

Dansk drama skildrer alkoholisme præcist, men vralter mellem genrer som en fulderik, man ikke kan kommunikere med.

Biografanmeldelse
04. okt. 2017 | 13:38

Sikke et cirkus

Det er ikke et stort, stort nummer, men Lotte Svendsen formår lige akkurat at flytte det populære Cirkus Summarum fra manegen til biografsalen.

cph pix 2017
06. okt. 2017 | 11:59

I Am Not a Witch

Tragikomisk finesse og harmdirrende indignation forenes på smukkeste vis i sort komedie om nutidig heksejagt i Afrika.

Biografanmeldelse
10. okt. 2017 | 11:05

Cairo Con­fid­en­tial

Bo hr. Hansen har skrevet en korrupt anmeldelse af en svensk thriller om dobbeltspil og skumle alliancer, og han er parat til at gamble på, at han har publikum med sig.

Biografanmeldelse
09. okt. 2017 | 21:29

Bryl­lup­pet

Belgiske Stephan Streker skildrer sobert den unge Zahira, der er splittet mellem den pakistanske kultur og Vestens ungdomsliv.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 19:47

The Foreigner

Jackie Chan bruger andet end næverne i actionfilm, der ikke kan finde ud af, om den skal være politisk thriller eller hævndrama.

© Filmmagasinet Ekko