Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2325
Serieanmeldelse
14. jan. 2019 | 00:35

Success

Mord og korruption er på tapetet, når Oscar-vinderen Danis Tanović viser bagsiden af Kroatiens vækst i drønspændende miniserie.

Serieanmeldelse
17. jan. 2019 | 16:28

SMILF – sæson 2

Komedieserien om livet som ung singlemor vinder ved at fokusere på de mindre flatterende sider af tilværelsen.

Serieanmeldelse
24. jan. 2019 | 12:50

Sex Education

Underholdning og oplysning går op i en højere enhed, når den kejtede Otis giver sine high school-venner råd om sex.

Kunstanmeldelse
28. jan. 2019 | 14:06

Dau

Udstillingen med verdens vildeste filmprojekt giver et fascinerende og dybt originalt indblik i den menneskelige tilstand under et kommunistisk regime.

Serieanmeldelse
29. jan. 2019 | 23:19

Con­ver­sa­tions with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Ted Bundys stemme og beretning er scoopet i true crime-serie om en af historiens mest berygtede og gådefulde seriemordere.

Prisuddelingsanmeldelse
04. feb. 2019 | 22:40

Robert Prisen 2019

Med en katastrofal vært og et utal af kedelige takketaler må man konstatere, at branchen er bedre til at lave film end arrangere prisfester.

Serieanmeldelse
12. feb. 2019 | 00:10

Lorena

Dokumentarserie graver dybere i kulørt sag om en kvinde, der skar sin mands penis af, og finder hustruvold, feministisk kønskamp og en krakeleret drøm om det gode liv.

Biografanmeldelse
12. feb. 2019 | 23:36

RBG

Oscar-nomineret dokumentar prædiker for koret med et ensidigt portræt af en betagende højesteretsdommer, der havde fortjent en bedre film.

streamingtjeneste-anmeldelse
18. feb. 2019 | 03:54

Mubi

Enestående streamingtjeneste håndplukker hver måned 30 filmperler til connoisseurs, som sætter kvalitet højere end kvantitet.

Biografanmeldelse
11. mar. 2019 | 21:35

Silvio og de andre

Paolo Sorrentino har samlet sammen til sit magnum opus, der med visuel overskud udforsker hedonisme gennem fænomenet Silvio Berlusconi.

Cph:Dox 2019
23. mar. 2019 | 15:13

Vox Lux

Natalie Portman leverer en medrivende præstation som magnetisk og bidsk popdiva, der som barn overlever et skoleskyderi, men senere jagter samme udødelighed som terroristerne.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 12:42

Ramen Shop

Sentimentalt asiatisk drama prøver ihærdigt at fremmane tårer, men det er snarere mundvandet, filmen får til at løbe.

© Filmmagasinet Ekko