Anmeldelser

2509 - 2520 ud af 2670
Biografanmeldelse
25. apr. 2018 | 01:00

Avengers: Infinity War

Første halvdel af den ultimative superheltefilmatisering er hæsblæsende, morsom og rørende. Ventetiden til næste film bliver lang!

Biografanmeldelse
01. maj 2018 | 14:05

Hjerter dame

Det er beundringsværdigt, at dokumentar skildrer en stærk kvinde i en mandeverden, men vi kommer aldrig tæt på LO-formanden.

filmanmeldelse
04. maj 2018 | 06:38

The Human Shelter

Dansk dokumentar tager tilskueren på en fantastisk flot og øjenåbnende rejse i folks hjem hele verden rundt.

Biografanmeldelse
03. maj 2018 | 15:40

Truth or Dare

Unges drabelige leg med sandhed og konsekvens er mere latterlig end uhyggelig – en parodi på en gyser.

Biografanmeldelse
03. maj 2018 | 20:26

Mester­de­tek­ti­ven Sherlock Gnomes

Animationsfilm med havenisser har charmerende figurerer og børnevenlige budskaber, men stopfodrer publikum med ufordøjede indtryk.

Biografanmeldelse
08. maj 2018 | 17:33

Farvel til Tyskland

Komediedrama finder jødisk humor og tragedie i fortælling om Tysklands forsøg på at komme videre med livet efter Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 22:39

Workshop

Etisk og politisk nuanceret drama af en Guldpalmevinder efterlader tilskueren skuffet over det spildte potentiale.

Biografanmeldelse
31. maj 2018 | 19:05

I Feel Pretty

Lårklaskende præstationer af Amy Schumer og Michelle Williams gør et forbløffende ømtåleligt emne til en usædvanlig sjov forvandlingskomedie.

Biografanmeldelse
06. juni 2018 | 21:32

Jung­le­ban­den

Fransk animationsfilm for hele familien har kimen til en spændende historie, men overfortæller handlingen og ender med at kede publikum.

Biografanmeldelse
07. juni 2018 | 14:03

Sig det’ løgn, Luis!

Pinligt usjov og misogyn børnefilm får det til at løbe koldt ned ad ryggen med vittigheder om seksuelle overgreb.

Serieanmeldelse
11. juni 2018 | 09:18

Blank

Arvtageren til Skam tager fat i en interessant periode af ungdomslivet, men handlingen er for triviel og hovedpersonen for passiv.

Biografanmeldelse
13. juni 2018 | 13:59

Vi ses deroppe

Fransk drama om Første Verdenskrig er et idioti af flotte kostumer og halvbagte idéer.

© Filmmagasinet Ekko