Anmeldelser

2401 - 2412 ud af 2675
Serieanmeldelse
27. dec. 2017 | 10:18

The X-Files – sæson 11

Scully og Mulder er tilbage – desværre. Ellevte sæson skuffer og kun et afsnit ud af de første fem er værd at bruge tid på.

Cph:Dox
05. nov. 2015 | 11:24

The Yes Men Are Revolting

Doku-aktivisterne The Yes Men har forklædt sig som voksne. De er mindre løsslupne, men heldigvis stadig sjove, når de igen kæmper mod global opvarmning.

Serieanmeldelse
21. okt. 2016 | 18:18

The Young Pope – afsnit 1

Paolo Sorrentino forvandler med bjergtagende billeder og pompøs symbolik Vatikanet til en kampplads, hvor egen vilje er vigtigere end Guds.

Biografanmeldelse
03. maj 2017 | 11:05

Their Finest Hour

Historisk krigsdrama om tidens kvinder har den naturlige varme, livsglæde og humor, som Lone Scherfig kommunikerer allerbedst.

Biografanmeldelse
29. nov. 2017 | 17:55

Thelma

Joachim Triers forbandet smukke drama blander sex, religion og horror, men overdreven symbolik skæmmer skildringen af en kristen teenagers frigørelse.

London Film Festival
22. okt. 2018 | 18:25

They Shall Not Grow Old

Peter Jackson vækker døde drenge til live i storslået 3D-dokumentar om forrige århundredes meningsløse verdenskrig.

Biografanmeldelse
06. dec. 2012 | 11:22

Think Like a Man

Amerikansk kønskomedie lander et ubehageligt sted mellem spydig satire og flirtende fjolleri.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 07:15

Think Like a Man Too

Romantisk ensemble-komedie om den lille forskel mellem mænd og kvinder, sorte og hvide, er en lind strøm af speedsnakkende fordoms-tour de force i Las Vegas.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 21:27

This Is Not a Film

Filmen, som iranske Jafar Panahi lavede fra sin husarrest i al hemmelighed, vidner om trodsighed og kreativitet – og hvad prisen for den slags er i Iran lige nu.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

This Is the End

James Franco, Seth Rogen og Danny McBride spiller sig selv i fladpandet komedie, der utvivlsomt har været sjovest, mens optagelserne stod på.

festivalanmeldelse
19. sep. 2018 | 11:08

This. Festival

Ny aarhusiansk festival rammer plet med tværfagligheden, men kunsten halter efter.

Biografanmeldelse
26. okt. 2017 | 01:43

Thor: Ragnarok

Den tredje film rusker befriende op i Marvels mest kedelige serie med et kulørt og hylemorsomt sci-fi-eventyr.

© Filmmagasinet Ekko