Anmeldelser

2437 - 2448 ud af 2675
Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 08:06

Rings

Det rynkede genfærd hopper fra VHS til computer, men opdateringen forspilder chancen for at sige noget rammende om den digitale tid.

Biografanmeldelse
25. jan. 2017 | 20:00

Hidden Figures

Hvad der kunne have været en fantastisk fortælling om stærke, afroamerikanske kvinder falder til jorden i overgjort patos og politisk korrekthed.

Biografanmeldelse
25. jan. 2017 | 15:11

Marcus & Martinus: Sammen om drømmen

De norske pop-tvillinger har fået deres egen portrætfilm, som minder mere om en reklame end en seriøs dokumentar.

Biografanmeldelse
20. jan. 2017 | 12:49

xXx: Return of Xander Cage

Den skaldede testosteronbamse Vin Diesel er tilbage som xXx-agent i monoton actionfilm, hvis høje tempo virker mere søvndyssende end opkvikkende.

Biografanmeldelse
05. jan. 2017 | 08:21

Assassin’s Creed

Filmatisering af computerspil gør stemningen mere dunkel – desværre på bekostning af spillenes troværdighed og eventyrlighed.

Biografanmeldelse
24. dec. 2016 | 14:23

Skønheden i alting

Trods et stjernecast skuffer ensemblefilm med en sødsuppe af sentimentalitet, tom lommefilosofi og en tam Will Smith i hovedrollen.

Biografanmeldelse
24. dec. 2016 | 14:00

Syng

Syngende dyr i et stort talentshow skal redde koalabjørnen Buster Moons konkurstruede teater. Men til trods for læssevis af pophits og evergreens savner Syng gehør.

Biografanmeldelse
23. dec. 2016 | 01:13

Why Him?

Far/svigersøn-komedie med Bryan Cranston og James Franco vil gerne forarge, men er lige så fræk som en pruttepude.

Biografanmeldelse
23. nov. 2016 | 23:36

Peddersen og Findus: Den bedste jul no­gen­sin­de

Sven Nordqvists populære børnebøger rammer atter biograflærredet i en uskøn blanding af computeranimation og menneskeskuespil.

Biografanmeldelse
04. nov. 2016 | 23:59

Den magiske juleæske

Velmenende julefortælling leverer intet nyt. Og dog: Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen lægger stemme til en julebuk!

Biografanmeldelse
03. nov. 2016 | 16:31

Kvinden i toget

Filmatisering af bestseller-thriller begår dødssynden at være kedelig, og man skal være født i går og tørret på varmeapparatet for ikke tidligt at gennemskue, hvem der er skurken.

CPH PIX 2016
03. nov. 2016 | 01:01

In Embryo

Ulrich Thomsen debuterer som instruktør med den modige, men prætentiøse In Embryo, der er svær at engagere sig i.

© Filmmagasinet Ekko