Anmeldelser

13 - 24 ud af 3612
Biografanmeldelse
27. juli 2017 | 07:53

Atomic Blonde

Når Charlize Theron som superagent tager os i hånden, er David Leitch’ instruktørdebut en adrenalinfyldt fornøjelse.

Biografanmeldelse
20. feb. 2018 | 19:54

The Shape of Water

Guillermo del Toros kvinden og havmanden-eventyr er ikke bare et højdepunkt i instruktørens karriere, men også et mesterværk fyldt til bristepunktet med gammeldags filmiske glæder.

Serieanmeldelse
14. sep. 2022 | 15:22

Drømmeren – Karen Blixen bliver til

Connie Nielsen er forrygende til at vise Blixens forvandling fra introvert forfatterspire til bestsellerforfatter i nøgtern og nænsom kvalitetsserie.

Biografanmeldelse
19. aug. 2022 | 14:10

Bamse

Rørende film om Flemming Bamse Jørgensen finder en perfekt balance mellem drivende sentimentalitet og munter røvballe-komik.

Biografanmeldelse
14. sep. 2022 | 00:08

Moonage Daydream

Brett Morgens psykedeliske trip af en dokumentar om David Bowie er lige så unik og grænsesprængende som sin hovedperson.

Biografanmeldelse
29. sep. 2022 | 15:24

Smile

Skrækindjagende gyser misser chancen for at fortælle en kompleks historie om menneskelige vrangforestillinger.

Biografanmeldelse
04. dec. 2021 | 12:48

Pig

Hævndrama uden hævn bliver siddende i kroppen, når en overraskende nedtonet Nicolas Cage finder følelserne og evnen til at tilgive frem. 

Biografanmeldelse
27. sep. 2022 | 15:26

Hvor er Anne Frank

Rørende animationsfilm viser gennem øjnene på Anne Franks fantasiven den verdensberømte pige som mere end et stille offer.

Biografanmeldelse
06. apr. 2022 | 13:44

Miss Viborg

Dansk debutfilm med kvindelige stortalenter i centrum finder sprudlende livsglæde på tværs af alder og køn i et socialt boligbyggeri.

Serieanmeldelse
31. aug. 2022 | 16:00

Ringenes herre: Mag­trin­ge­ne

Efter de to første afsnit mangler verdens dyreste tv-serie alt det, der ikke kan købes for penge.

Serieanmeldelse
15. sep. 2022 | 18:19

Under the Banner of Heaven

Troværdigheden gennemsyrer medrivende krimiserie, der med fascinerende indblik i mormonkirken udfolder en bestialsk drabsopklaring.

Biografanmeldelse
22. juni 2022 | 07:55

Elvis

Instruktøren bag Moulin Rouge har skabt et prangende portræt af rock’n’roll-kongen, men det bliver aldrig for alvor gribende.

© Filmmagasinet Ekko