Anmeldelser

1705 - 1716 ud af 2057
CPH PIX
03. apr. 2014 | 14:07

Goltzius and the Pelican Company

Både Peter Greenaway og en afklædt Anne Louise Hassing bliver cool igen i en omgang medrivende og fornøjelig bibel-erotik, som kan ses på Cph Pix.

Biografanmeldelse
03. apr. 2014 | 08:21

Noa

Darren Aronofskys bibel-katastrofefilm er en rodebunke af fantasy, New Age-okkultisme og kandiseret paradisidyl – og så er den lang som en ørkenvandring.

CPH PIX
02. apr. 2014 | 23:16

Ækte vare

Med improviseret ping-pong-dialog på ghettodansk og tonstunge beats fanger Fenar Ahmads solide debut pulsen i dansk ungdomsfilm anno 2014.

Biografanmeldelse
02. apr. 2014 | 17:35

Guld

Barbara-stjernen Nina Hoss er eneste lyspunkt i en tyndskåret, tysk western-schnitzel om preussere på fatale afveje i Canadas vildnis.

Biografanmeldelse
02. apr. 2014 | 17:20

Bogtyven

Endnu en Nazi-film forsøger at spinde gåsehudsfremkaldende drama på Verdenskrigens gru. Men bogforlæggets hyldest til litteraturen kammer over i kitsch med tysk dummkopf-accent.

Biografanmeldelse
02. apr. 2014 | 12:09

Yves Saint Laurent

Kæresten stjæler scenen fra manden og myten YSL i en biopic, hvis glatpolerede look ikke yder den geniale, men også mentalt forstyrrede designer retfærdighed.

Undervisningsanmeldelse
02. apr. 2014 | 10:05

SmåP

En ny hjemmeside hjælper folkeskolelærere med at undervise i digitale medier. Her er det både enkelt og anvendeligt at illustrere murens fald med tegneserier, filmplakater og power points med lyd.

Tv-anmeldelse
28. mar. 2014 | 09:58

Believe

En ugidelig, øretæveindbydende hovedperson og et papirtyndt plot gør Alfonso Cuaróns tv-serie Believe om en pige med telekinetiske kræfter til årets store serie-skuffelse.

Biografanmeldelse
27. mar. 2014 | 11:21

Dual

Slovensk instruktør går Before Sunrise i bedene med en film om to kvinder, der mødes tilfældigt i en lufthavn og forelsker sig. Men der er langt fra gebrokkent engelsk til romantisk ping-pong.

Biografanmeldelse
26. mar. 2014 | 15:32

The Grand Budapest Hotel

Lars Bukdahl gav helst seks en halv stjerne til Wes Andersons vildt flagrende epos, som hylder typografien, bagekunsten og mellemkrigstidens gode manerer.

Biografanmeldelse
26. mar. 2014 | 13:59

Cathed­rals of Culture

Seks instruktører lader seks arkitektoniske perler komme til orde efter devisen ”hvis væggene kunne tale”. Men forceret poetiske voice-overs forhindrer de flotte billeder i at tale for sig selv.

Biografanmeldelse
26. mar. 2014 | 10:17

Captain America: The Winter Soldier

Med action, højpolitisk konspiration og menneskelig tyngde er Captain America: The Winter Soldier en af de bedste superheltefilm nogensinde.

© Filmmagasinet Ekko