Anmeldelser

1765 - 1776 ud af 2050
Boganmeldelse
03. jan. 2014 | 17:15

Alt er i billedet – om Jørgen Leths film

Lars Movins storslåede bog om filmavantgardisten Jørgen Leth griber fat i spændingen mellem at være åben over for virkeligheden og samtidig styre den gennem et bestemt blik.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2014 | 21:00

Ar­vin­ger­ne

DR’s nye søndagsserie Arvingerne tager favntag med den moderne familie – og gør det med dialog og skuespil, der hører til det bedste, dansk tv-drama har leveret.

Biografanmeldelse
29. dec. 2013 | 20:01

Fruitvale Station

De mindste begivenheder får en skæbnesvanger tyngde i spændende Sundance-vinder, som bygger på en historie, der er larger than film.

Biografanmeldelse
27. dec. 2013 | 10:55

Nym­pho­ma­ni­ac

Det er fristende at erstatte ”nymfoman” med ”kunstner” og læse Nymphomaniac som Triers poetik. Men den er også legesyg, poetisk og vis. Og så har den Triers måske bedste scene nogensinde.

Biografanmeldelse
23. dec. 2013 | 16:13

The Secret Life of Walter Mitty

Ben Stillers dannelsesrejse om dagdrømmeren Walter Mitty er fornem og vittig feel good i billedskøn postkort-æstetik.

Biografanmeldelse
23. dec. 2013 | 16:05

Den hund­redåri­ge

Svensk filmkomik bygget på verdensomspændende bestsellerroman tager tykt pis på (verdens)historien med humor, druk og masser af dynamit.

Biografanmeldelse
23. dec. 2013 | 16:02

Frost

Der er alt for meget sang i ny Disney-film, der til gengæld er frysende flot og befolket af to befriende beslutsomme kvindfolk i hovedrollerne.

Biografanmeldelse
22. dec. 2013 | 23:23

Hokus Pokus Alfons Åberg

Alfons Åbergs spillefilmdebut er en sød, lille fortælling om hundeejere og hverdagsmagi. Men man savner uvægerligt Thomas Windings stemme.

Biografanmeldelse
20. dec. 2013 | 10:49

Justin Bieber’s Believe

Der er for lidt Justin Bieber i ”dokumentarfilmen” om Justin Bieber, der ligner en sukkersød reklame.

Biografanmeldelse
18. dec. 2013 | 20:00

Borgman

En fremmed flytter ind i gådefuld hollandsk film, der er mareridtsagtigt hypnotiserende og nøgternt surrealistisk.

Biografanmeldelse
18. dec. 2013 | 20:00

A Late Quartet

A Late Quartet er en rigtig voksenfilm med gnistrende gode skuespillere i Christopher Walken, Philip Seymour Hoffman, Catherine Keener og Imogen Poots.

Biografanmeldelse
18. dec. 2013 | 20:00

Walking with Dinosaurs

Walking With Dinosaurs er en spektakulært flot 3D-rejse tilbage til kridttiden, men desværre er historien en tam omgang coming of age.

© Filmmagasinet Ekko