Anmeldelser

1789 - 1800 ud af 2053
Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

Jul i Bak­ke­kø­bing

Den norske dukkefilm Jul i Bakkekøbing fortjener øjeblikkelig status som juleklassiker med sin blanding af stop-motion-skønhed, humor og venskab.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

Under regnbuen

En uendelig række referencer til de klassiske eventyr gør i længden Agnès Jaouis romantiske komedie anstrengende.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

Ernest & Celestine

En bjørn og en mus kæmper en godmodig kamp mod fordomme i stemningsfulde, håndtegnede akvarelomgivelser.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

Philomena

Det slår gnister mellem Judi Dench og Steve Coogan i Stephen Frears’ livsbekræftende fyrværkeri af en film.

Biografanmeldelse
25. nov. 2013 | 10:48

Dom over død mand

Jesper Christensen brænder igennem i Jan Troells udsøgt fotograferede film, der desværre føles sært uforløst. Kan ses hele ugen i Cinemateket.

Biografanmeldelse
21. nov. 2013 | 08:11

Tal R – The Virgin

På en halv time kommer vi hele vejen rundt om mennesket og kunstneren Tal R i hyperproduktive Daniel Denciks skævt-poetiske portræt af den danske kunststjerne.

Biografanmeldelse
20. nov. 2013 | 20:00

Mud

I ny film af instruktøren bag Take Shelter spiller Matthew McConaughey mere skuespil med mundvigen, end de fleste gør med resten af ansigtet.

Biografanmeldelse
20. nov. 2013 | 20:00

Lovelace

Når man ser filmen om verdens mest berømte pornostjerne, spørger man sig selv: Hvorfor skal vi bruge tid på Linda Lovelaces skæbne?

Biografanmeldelse
20. nov. 2013 | 20:00

The Spirit of ’45

Ken Loach har lavet en dybfølt dokumentarfilm om de gamle Labour-helte i England, hvor de medvirkende har samme udemonstrative stolthed som i mesterinstruktørens fiktionsfilm.

Biografanmeldelse
20. nov. 2013 | 10:10

The Hunger Games: Catching Fire

Anden del af The Hunger Games-trilogien minder så meget om seriens første film, at den mest bare er en appetitvækker inden seriens lovende afslutning.

Biografanmeldelse
13. nov. 2013 | 22:14

Thanks for Sharing

Sangeren Pink er eneste lyspunkt i Stuart Blumbergs film om sexafhængighed, der ikke tager sit emne synderligt seriøst.

Biografanmeldelse
13. nov. 2013 | 20:00

The World’s End

Manden bag Hot Fuzz og Shaun of the Dead kombinerer kærlighed til science fiction-genren med ærkebritisk humor. Det er der kommet en charmerende film ud af.

© Filmmagasinet Ekko