Anmeldelser

For tag: colin farrell
1 - 8 ud af 8
Biografanmeldelse
24. aug. 2016 | 09:27

The Lobster

Græske Yorgos Lanthimos er totalt i kontrol i sin første internationale film, der er den mærkeligste kærlighedsfilm i mands minde.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 12:33

The Killing of a Sacred Deer

Ved første øjekast er Lanthimos’ nye film mindre provokerende end Dogtooth, men den udvikler sig til en bizar, altopslugende hævn-thriller med tragiske overtoner.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 14:26

The Beguiled

Sofia Coppola får det bedste ud af Nicole Kidman, Kirsten Dunst og Elle Fanning i fornøjeligt melodrama om kvinders lyster under Den Amerikanske Borgerkrig. Men der er noget, der skurrer.

Biografanmeldelse
17. nov. 2016 | 00:50

Fan­ta­sti­ske skab­nin­ger og hvor de findes

Dyster eventyrfilm er Harry Potter for voksne. Det klæder universet, at det for alvor tør omfavne magiens mørke sider.

Biografanmeldelse
05. juni 2013 | 20:00

Dead Man Down

Niels Arden Oplevs amerikanske debut kommer til Danmark med dårlige anmeldelser fra USA – men faktisk er det en intelligent film med en speget og original hævnhistorie.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

Seven Psy­cho­paths

Psykopaterne spiller med suverænt skælmier i Martin McDonaghs metafilm og opfølger til In Bruges.

Biografanmeldelse
07. feb. 2018 | 21:17

Roman J. Israel, Esq.

Denzel Washington leverer en suveræn skuespilpræstation som forsvarsadvokaten, der bliver forført af kapitalismens søde nektar.

Biografanmeldelse
19. feb. 2014 | 20:00

Winter’s Tale

Russell Crowe, flyvende heste og troen på magi kan ikke redde et endimensionelt manuskript, der lyder som et kludetæppe af Ga-Jol-floskler.

© Filmmagasinet Ekko