Anmeldelser

For tag: hbo
1 - 12 ud af 24
Serieanmeldelse
06. nov. 2019 | 10:02

Our Boys

Israelsk drama om en af vor tids mest tragiske konflikter er en mavepuster, man hverken kan stoppe med at se eller glemme igen.

Serieanmeldelse
22. apr. 2019 | 19:15

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 2

Der er masser af ulmende konflikter og mere plads til befriende humor. Afsnit 2 i sidste sæson holder et forrygende tempo uden at miste nuancerne.

Tv-anmeldelse
09. jan. 2015 | 13:17

Looking sæson 2

Anden sæson af HBO-serien om de tre unge homoseksuelle fyre er endnu bedre end den første.

Tv-anmeldelse
11. sep. 2014 | 16:08

Boardwalk Empire – sæson 5

Terence Winter og HBO lægger op til en fejende flot afslutning på sin serie om gangsterkongen Nucky Thompson, der kan måle sig med det bedste inden for genren.

Tv-anmeldelse
18. juni 2014 | 11:54

Game of Thrones – hele sæson 4

Magtspillet når forløsende højder i fjerde sæson, som gjorde fantasy-serien til den mest sete i HBO’s historie, og hvor Nikolaj Coster-Waldau forargede hele verden med en voldtægtsscene.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

Mit liv med Liberace

Michael Douglas er brillant og fanger hver en lille detalje af den flamboyante entertainer Liberaces væsen i Steven Soderberghs film.

Serieanmeldelse
15. jan. 2020 | 09:25

The Outsider

Stærke skuespilpræstationer løfter den nye Stephen King-serie op til et kuldegysende drama om bundløs tragedie, traume og tab.

Serieanmeldelse
31. okt. 2019 | 17:52

His Dark Materials

Med en forrygende hovedperson er HBO’s nyeste fantasy-serie en succesfuld filmatisering af Philip Pullmans magiske bogforlæg.

Serieanmeldelse
08. sep. 2019 | 11:19

The Deuce – sæson 3

Afsluttende sæson af The Wire-skabernes epos om pornoindustrien er et tiltrængt kritisk blik på 80’erne, der nostalgisk hyldes i snart sagt enhver tv-serie.

Serieanmeldelse
20. maj 2019 | 20:39

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 6

Kongekabalen går op i den endegyldige afslutning af tidens største serie, der når i mål uden flere svinkeærinder.

Serieanmeldelse
07. maj 2019 | 12:16

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 4

Fjerde afsnit starter letkøbt og uvant rørstrømsk, men så træder det koldblodige fantasy-univers for alvor i karakter.

Streaminganmeldelse
19. okt. 2017 | 20:51

Spielberg

HBO-dokumentar om Steven Spielberg er et ukritisk helteportræt, men hører alligevel hjemme på pensumlisten for unge filmfans.

© Filmmagasinet Ekko