Anmeldelser

For tag: netflix
37 - 48 ud af 226
Serieanmeldelse
23. mar. 2022 | 10:06

Brid­ger­ton – sæson 2

Stormfuld forelskelse, russisk litteratur og moderne popkultur får kostumedrama til at sprudle i omskrevet fortælling om 1800-tallets tilknappede adel.

Serieanmeldelse
29. maj 2024 | 12:36

Brid­ger­ton – sæson 3, del 1

Første halvdel af tredje ombæring af den populære serie har ikke meget nyt at byde på, men vi kan se frem til et hævnmotiveret afsløringskaos.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2021 | 18:33

Britney vs Spears

Netflix-dokumentar tilføjer nye detaljer til historien om den umyndiggjorte popstjerne og udstiller et pilråddent system.

Streaminganmeldelse
01. maj 2017 | 08:41

Casting JonBenet

Lokale skuespillere genopfører en gammel mordsag i Netflix’ Casting JonBenet, der er en spændende fornyelse af true crime-genren.

Serieanmeldelse
13. mar. 2020 | 10:50

Cheer

Det er med lige dele smerte og enormt talent, at de unge cheerleaders i Netflix-serie kæmper for at være på toppen.

Serieanmeldelse
29. jan. 2022 | 22:46

Chosen

Dansk Netflix-ungdomsserie inspireret af Stranger Things har en god idé med en mystisk meteor, men manuskriptet formår ikke at skabe et komplekst univers.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 23:11

Circus of Books

Bøsseporno, homoseksuel kulturhistorie og en aparte familiekrønike går op i en højere enhed i medrivende dokumentar om en anderledes boghandel i Los Angeles.

Serieanmeldelse
04. maj 2022 | 14:20

Clark

Bill Skarsgård er overbevisende som gangsteren Clark Olofsson, der som en blanding af Pippi Langstrømpe og Al Capone i årtier drev gæk med det svenske folkehjems ordensmagt.

Serieanmeldelse
30. dec. 2020 | 10:21

Cobra Kai – sæson 3

Fortsættelsen af Karate Kid-universet farer vild i et nostalgi-trip. Ny sæson vægter gensyn med gamle karakterer over fremdrift.

Serieanmeldelse
29. jan. 2019 | 23:19

Con­ver­sa­tions with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Ted Bundys stemme og beretning er scoopet i true crime-serie om en af historiens mest berygtede og gådefulde seriemordere.

Serieanmeldelse
10. sep. 2022 | 14:08

Copen­ha­gen Cowboy

Der er ikke meget Pusher over Nicolas Winding Refns tilbagevenden til Danmark, hvor han fortsætter de senere års dvælende neon noir-stemning med glimtvis genialitet.

Serieanmeldelse
10. feb. 2021 | 14:31

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

En mystisk forsvindingssag knopskyder i alle retninger i medrivende true crime-serie, hvor konspirationsteoretikerne får for meget ukritisk taletid.

© Filmmagasinet Ekko