Anmeldelser

For tag: netflix
13 - 24 ud af 192
Serieanmeldelse
31. jan. 2022 | 22:12

Twice Upon a Time

Nyligt afdøde Gaspard Ulliel stråler i tankevækkende kærlighedsdrama, der blander surrealistisk tidsrejse med hjertesorgens vanvid.

Serieanmeldelse
31. jan. 2022 | 18:46

Archive 81

Luften er tyk af paranoia og uhygge i Netflix-gyser, der undervejs ligner en af tidens bedste horrorserier, men snubler i slutningen.

Serieanmeldelse
29. jan. 2022 | 22:46

Chosen

Dansk Netflix-ungdomsserie inspireret af Stranger Things har en god idé med en mystisk meteor, men manuskriptet formår ikke at skabe et komplekst univers.

Serieanmeldelse
17. jan. 2022 | 15:47

Voir

David Finchers dokumentarserie gemmer på guldkorn fra filmverdenen, men de risikerer at forsvinde i rodebunken.

Serieanmeldelse
06. jan. 2022 | 15:11

The Mire

Overset polsk krimiserie på Netflix er med medrivende miljøskildring og gotisk uhygge en af de flotteste perler i det store streaminghav.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 13:51

Pro­ces­sion

Ofre for pædofile katolske præster genopfører deres oplevelser i Netflix-dokumentar, som giver et enestående indblik i traumets natur.

Serieanmeldelse
10. dec. 2021 | 09:59

The Witcher – sæson 2

Kim Bodnia er fremragende i anden sæson af Netflix’ fantasy-serie, der hæver niveauet markant og er et must see.

Biografanmeldelse
08. dec. 2021 | 10:42

Don’t Look Up

Årets mest stjernespækkede film er en overproppet spredehagls-satire og slagkraftig fuckfinger mod den apati, der nok ender med at gøre det af med os alle sammen.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 14:09

Nisser

Dansk Netflix-serie er med inspiration fra Gremlins og Jurassic Park en effektivt uhyggelig julekalender, hvor nisser har smag for menneskekød.

Serieanmeldelse
20. nov. 2021 | 10:43

Tiger King – sæson 2

Også anden sæson er et fyrværkeri af narcissisme og psykopati, men formår ikke at genskab det elektrochok, man fik ved første møde med personkredsen omkring Joe Exotic.

Biografanmeldelse
12. nov. 2021 | 15:34

The Power of the Dog

Benedict Cumberbatch har aldrig været bedre end som hadsk meningstyran i Jane Campions sanselige western om fortrængte følelser.

Streaminganmeldelse
12. nov. 2021 | 12:18

Dob­belt­liv

Debutinstruktør udforsker identitet i simrende racedrama, hvor maskefaldet rammer som en mavepuster.

© Filmmagasinet Ekko