Anmeldelser

For tag: netflix
37 - 48 ud af 205
Serieanmeldelse
04. maj 2022 | 14:20

Clark

Bill Skarsgård er overbevisende som gangsteren Clark Olofsson, der som en blanding af Pippi Langstrømpe og Al Capone i årtier drev gæk med det svenske folkehjems ordensmagt.

Serieanmeldelse
30. dec. 2020 | 10:21

Cobra Kai – sæson 3

Fortsættelsen af Karate Kid-universet farer vild i et nostalgi-trip. Ny sæson vægter gensyn med gamle karakterer over fremdrift.

Serieanmeldelse
29. jan. 2019 | 23:19

Con­ver­sa­tions with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Ted Bundys stemme og beretning er scoopet i true crime-serie om en af historiens mest berygtede og gådefulde seriemordere.

Serieanmeldelse
10. sep. 2022 | 14:08

Copen­ha­gen Cowboy

Der er ikke meget Pusher over Nicolas Winding Refns tilbagevenden til Danmark, hvor han fortsætter de senere års dvælende neon noir-stemning med glimtvis genialitet.

Serieanmeldelse
10. feb. 2021 | 14:31

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

En mystisk forsvindingssag knopskyder i alle retninger i medrivende true crime-serie, hvor konspirationsteoretikerne får for meget ukritisk taletid.

Serieanmeldelse
25. juli 2020 | 17:37

Cursed

Netflix’ fantasy-serie stjæler lystigt med arme og ben fra genrens hovedværker, men samler inspirationen på dristig og underholdende maner.

Streaminganmeldelse
10. juni 2020 | 15:00

Da 5 Bloods

Spike Lees Vietnam-film er en slem fuser med stivbenede actionscener, klichéfyldte karakterer og gamle mænd, der uden megen digital hjælp skal forestille at være tyveårige.

Serieanmeldelse
21. okt. 2022 | 13:35

Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Netflix-serien, der advarer mod idoldyrkelse af seriemordere, forfalder selv til kvalm fascination af en nekrofil kannibal.

Tv-anmeldelse
08. maj 2015 | 15:39

Daredevil

Superhelten Daredevil er løs i bydelen Hells Kitchen i New York, og Netflix kan meget vel have fundet en opskrift på menneskelige superskurke.

Tv-anmeldelse
18. mar. 2016 | 10:19

Daredevil – sæson 2

Marvel og Netflix rammer igen plet. Første halvdel af sæsonen er tv-kunst, der med nye personer sætter spørgsmålstegn ved den blinde superhelts selvtægt.

Streaminganmeldelse
22. okt. 2021 | 18:23

Dave Chappelle: The Closer

Komikerens ret er at gå over grænsen, men Dave Chappelles fremhævelse af et venskab med en transkønnet er et utroværdigt alibi for pinagtigt nedladende vittigheder.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2020 | 17:44

David At­ten­bor­ough: Et liv på vores klode

Naturprogrammernes far fortæller en moderne fabel om alvorlige klimaforandringer og krydrer med mageløse optagelser fra resterne af verdens vilde natur.

© Filmmagasinet Ekko