Anmeldelser

For tag: porno
1 - 9 ud af 9
Serieanmeldelse
27. aug. 2021 | 23:47

Våde veninder

Folkene i DR er åbenbart så erotisk uoplyste, at de tror, at kærlighedslivet og intimiteten begynder ved den glinsende endetarmsåbning.

Serieanmeldelse
17. feb. 2022 | 10:08

Secrets of Playboy

Dokumentarserie trækker tæppet til side og afslører Playboy-stifteren Hugh Hefners berømte sexpalæ som et sted, hvor kvinder blev udnyttet, voldtaget og drevet til selvmord.

festivalanmeldelse
02. feb. 2021 | 20:13

Pleasure

Kompromisløst svensk pornodrama fører publikum ubehageligt tæt på en nådesløs branche.

Serieanmeldelse
12. sep. 2017 | 11:55

The Deuce

Skaberen af The Wire dyrker 70’erne i grimlækker serie om pornoens fremkomst i New York. Den favner for bredt, men står stærkt med kostelige scener og strålende skuespil.

Boganmeldelse
23. feb. 2018 | 13:34

Fri porno

Lille bog er en forbilledlig introduktion til det danske frisind. Til gengæld er forfatterens viden om pornografi begrænset.

Kunstanmeldelse
13. okt. 2019 | 15:11

Art & Porn

Med sans for timing præsenterer Kunsthal Charlottenborg interessante højdepunkter fra kunstens favntag med porno, der for 50 år siden blev set som en befrielse, men hurtigt skuffede.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 23:11

Circus of Books

Bøsseporno, homoseksuel kulturhistorie og en aparte familiekrønike går op i en højere enhed i medrivende dokumentar om en anderledes boghandel i Los Angeles.

Boganmeldelse
16. feb. 2021 | 14:47

Da dyden gik amok

Bog om seksualitet, køn og kærlighed i dansk film er en gedigen guldgrube af viden, som går i rette med historisk vanetænkning.

Biografanmeldelse
27. mar. 2022 | 19:11

X

Blændende horrorfilm serverer et elegant blodbad i hyldest til 70’ernes mesterlige gysere, men med moderne twist.

© Filmmagasinet Ekko