Anmeldelser

For tag: steve carell
1 - 11 ud af 11
Biografanmeldelse
15. nov. 2012 | 09:47

Hope Springs

Med sit enfoldige udsagn om, at kolde scener ud af ægteskabet bare skal tøs op med lidt nostalgisk eftertanke, er Hope Springs ikke for sukkersyge sjæle.

Biografanmeldelse
20. aug. 2018 | 15:44

Last Flag Flying

Richard Linklaters amerikanske humanisme skinner igennem i denne skuespillernes film, der nu kan opleves i Cinemateket.

Biografanmeldelse
17. juli 2013 | 20:00

The Way, Way Back

Steve Carrell og andre komiske talenter leverer varen og mere til i sommerens indiehit, om en ensom, ædruelig teenager i et voksent Sunny Beach-inferno.

Biografanmeldelse
30. jan. 2014 | 00:36

Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen

Lars Bukdahl dør af grin over den nye Anchorman-komedie og har skrevet en anmeldelse, der er lige så usammenhængende som filmen.

Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 14:33

Alexander og den fryg­te­li­ge, skræk­ke­li­ge, sløje, virkelig dårlige dag

Fornøjelig børnekomedie om verdens måske uheldigste dreng kan ikke beslutte sig til, hvilken målgruppe den vil fange – børnehaveklasser eller teenagere?

Biografanmeldelse
12. jan. 2015 | 13:28

Foxcat­cher

Steve Carell er uhyggeligt god i sin første dramatiske og Oscar-værdige rolle som regent i brydersportens verden. Men Foxcatcher imponerer allermest som et helstøbt værk.

Biografanmeldelse
05. okt. 2016 | 07:29

Café Society

Ung mand søger lykken i Hollywood i veloplagt og morsom Woody Allen-komedie om kærlighed og karriere og livets skæbnesvangre mosaik.

Biografanmeldelse
10. apr. 2018 | 12:02

Battle of the Sexes

Tennisdrama finder ikke intensiteten på banen, men leverer et servees i skildringen af kvindeforkæmperen Billie Jean King.

Biografanmeldelse
14. jan. 2019 | 17:20

Beautiful Boy

Hjerteskærende film med Steve Carell skildrer en fars kamp for at hjælpe sin søn, der er blevet narkoman.

Serieanmeldelse
06. nov. 2019 | 07:13

The Morning Show

Dramaserie om arbejdet på en nyhedsstation er solid underholdning, som rammer tidsånden med udforskning af magtmisbrug, #MeToo og troværdig journalistik.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 09:51

Space Force

Trods bumlende start har Netflix’ arbejdskomedie med Steve Carell og John Malkovich potentialet til at blive the next big thing.

© Filmmagasinet Ekko