Anmeldelser

For tag: ulrich thomsen
1 - 8 ud af 8
Serieanmeldelse
13. nov. 2019 | 11:09

Forhøret

Med en stjerneparade af skuespilpræstationer og dystert sortsyn har Christoffer Boe skabt den æstetisk set bedste krimiserie siden Edderkoppen.

Serieanmeldelse
22. jan. 2018 | 22:48

Coun­ter­part

Sci-fi-serie leger med livets store spørgsmål i en historie, hvor verden blev splittet i to under Den Kolde Krig.

Biografanmeldelse
11. jan. 2017 | 13:01

Dræberne fra Nibe

Ole Bornedal forsøger at forene ægteskabskomedie og provinssatire, men glemmer den vigtigste regel for komedier: At vi skal holde af personerne.

CPH PIX 2016
03. nov. 2016 | 01:01

In Embryo

Ulrich Thomsen debuterer som instruktør med den modige, men prætentiøse In Embryo, der er svær at engagere sig i.

Biografanmeldelse
13. jan. 2016 | 23:04

Kol­lek­ti­vet

Thomas Vinterbergs film om et 70’er-kollektiv er i virkeligheden et trekantsdrama med en formidabel Trine Dyrholm i centrum.

Biografanmeldelse
25. aug. 2015 | 15:26

Sommeren ’92

Meget kunne være gået galt, men filmen om EM-triumfen i 1992 er både veloplagt underholdende og et agtværdigt bud på den første danske spillefilm om elitesport. 

Biografanmeldelse
02. juni 2015 | 14:24

Skyggen af en helt

Laurits Munch-Petersens eksistentielle søgen er tårevækkende, men også lovligt konstrueret, og det sætter spørgsmålstegn ved, hvad der er dramatik og virkelighed.

Biografanmeldelse
16. apr. 2014 | 16:32

Det store stile­hæf­te – krigs­dag­bo­gen

Nok har denne krigsskildring været Ungarns Oscar-kandidat, men mage til ubehagelig og hovedløs film skal man lede længe efter.

© Filmmagasinet Ekko