Anmeldelser

For tag: ulrich thomsen
1 - 12 ud af 15
Biografanmeldelse
28. jan. 2024 | 13:48

Den græn­se­lø­se

Der er smæk for skillingen i den sjette Afdeling Q-filmatisering, som er bedre end bogen og har en skurk, der gør alle forbrydelserne værd at gennemgå.

Biografanmeldelse
25. maj 2021 | 11:27

Marco Effekten

Ulrich Thomsens desillusionerede Carl Mørck er den helt store gevinst i billedskaberen Martin Zandvliets Afdeling Q-fornyelse, der er mere original end decideret insisterende.

Biografanmeldelse
13. jan. 2016 | 23:04

Kol­lek­ti­vet

Thomas Vinterbergs film om et 70’er-kollektiv er i virkeligheden et trekantsdrama med en formidabel Trine Dyrholm i centrum.

Biografanmeldelse
13. aug. 2023 | 18:31

Når be­fri­el­sen kommer

Anders Walter træder på Danmarkshistoriens ømmeste tå og skaber et storslået drama om et forstanderpars insisteren på næstekærlighed i verdenskrigens sidste måneder.

Biografanmeldelse
16. apr. 2014 | 16:32

Det store stile­hæf­te – krigs­dag­bo­gen

Nok har denne krigsskildring været Ungarns Oscar-kandidat, men mage til ubehagelig og hovedløs film skal man lede længe efter.

CPH PIX 2016
03. nov. 2016 | 01:01

In Embryo

Ulrich Thomsen debuterer som instruktør med den modige, men prætentiøse In Embryo, der er svær at engagere sig i.

Biografanmeldelse
11. jan. 2017 | 13:01

Dræberne fra Nibe

Ole Bornedal forsøger at forene ægteskabskomedie og provinssatire, men glemmer den vigtigste regel for komedier: At vi skal holde af personerne.

Serieanmeldelse
11. feb. 2022 | 15:25

Trom

Viaplays færøske satsning med Ulrich Thomsen som mordopklarende journalist er en intens krimi på et klimabevidst bagtæppe af storladen natur.

Serieanmeldelse
13. nov. 2019 | 11:09

Forhøret

Med en stjerneparade af skuespilpræstationer og dystert sortsyn har Christoffer Boe skabt den æstetisk set bedste krimiserie siden Edderkoppen.

Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 22:54

Vores mand i Amerika

En af Danmarkshistoriens mest fascinerende skikkelser får sit liv filmatiseret i effektivt drama om store mænd og kvinderne bag dem.

Serieanmeldelse
28. jan. 2020 | 04:05

The New Pope

I anden sæson af Paolo Sorrentinos serie om pavemagten fordufter historien i barok skønhed. Det er alt for meget og alt for lidt.

Biografanmeldelse
26. jan. 2022 | 00:51

Tag min hånd

I ånden fra Den eneste ene debuterer skuespilleren Lars Kaalund som instruktør med en romantisk dramakomedie fuld af fornøjelige præstationer.

© Filmmagasinet Ekko