Anmeldelser / Biografanmeldelse

1525 - 1536 ud af 1747
Biografanmeldelse
08. nov. 2014 | 14:29

The Postman’s White Nights

Iscenesat dokumentarfilm om et sejlende postbud i en øde egn af Rusland er bedst, når den dyrker det folkloristiske og uforklarlige.

Biografanmeldelse
12. sep. 2018 | 20:27

The Predator

80’erne er tilbage med en røvfuld af en drengerøvsfilm, der til trods for Boyd Holbrooks manglende karisma er seriens bedste siden originalen.

Biografanmeldelse
21. feb. 2019 | 08:15

The Prodigy

Gyser om dæmonbesat dreng har prisværdige ambitioner, men formår ikke at forløse historiens potentiale.

Biografanmeldelse
25. nov. 2015 | 18:28

The Program

Stephen Frears spidder den rådne cykelsports heltedyrkelse og hovedløse medløber-kultur, men afstår fra at finde en psykologisk forklaring på løgnhalsen Lance Armstrong.

Biografanmeldelse
17. juli 2013 | 20:00

The Purge

Ethan Hawke kæmper for sin families overlevelse i en skuffende flad fremtids-thriller, hvor al kriminalitet lovliggøres i et årligt, tolv timers vindue af kaos og katarsis.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 20:36

The Purge: Anarki

Ambitionsniveauet hæves i opfølgeren til sidste års forskruede slasher-succes, hvor myndighederne én nat om året giver frit slag til at stjæle, voldtage og dræbe.

Biografanmeldelse
30. okt. 2014 | 08:16

The Quiet Ones

Ufrivilligt morsom horror-film med en besat kvinde og et rodet opkog af alverdens overnaturligheder.

Biografanmeldelse
20. jan. 2016 | 09:39

The Revenant

Fantasifulde Iñárritu tager på overlevelsestur i virkeligheden med en voldsom vildmarkshistorie, der byder på intense præstationer af DiCaprio og Tom Hardy.

Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 11:03

The Riot Club

Lone Scherfig åbner porten til Englands sekteriske universitets-broderskaber, og ud vælter skandalerne. Hun angriber de konservative, engelske traditioner med forfriskende dansk mod.

Biografanmeldelse
01. dec. 2016 | 01:49

The Rolling Stones: Olé, Olé, Olé!

Turné i Sydamerika med tusindvis af lykkelige publikummer giver det støvede rockband The Rolling Stones en tiltrængt saltvandindsprøjtning.

Biografanmeldelse
19. maj 2015 | 09:52

The Salt of the Earth

Wim Wenders forstår stillbilledets natur, og aldrig har han hyldet det så smukt på film som i dokumentaren om mesterfotografen Sebastião Salgado.

Biografanmeldelse
22. maj 2014 | 12:28

The Salvation

Dansk hævntogt i Det Vilde Vesten forener det bedste fra klassisk spaghetti-western med ny nordisk samvittighedsdrama. Yeehaw!

© Filmmagasinet Ekko