Anmeldelser / Biografanmeldelse

1525 - 1536 ud af 1686
Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 21:27

This Is Not a Film

Filmen, som iranske Jafar Panahi lavede fra sin husarrest i al hemmelighed, vidner om trodsighed og kreativitet – og hvad prisen for den slags er i Iran lige nu.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

This Is the End

James Franco, Seth Rogen og Danny McBride spiller sig selv i fladpandet komedie, der utvivlsomt har været sjovest, mens optagelserne stod på.

Biografanmeldelse
26. okt. 2017 | 01:43

Thor: Ragnarok

Den tredje film rusker befriende op i Marvels mest kedelige serie med et kulørt og hylemorsomt sci-fi-eventyr.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Thor: The Dark World

Chris Hemsworth svinger igen hammeren karismatisk, og Stellan Skarsgaard render rundt med røven bar. Men charmen mangler i anden omgang af Thor.

Biografanmeldelse
07. jan. 2018 | 12:25

Three Bill­boards Outside Ebbing, Missouri

Med sort humor og eksplosioner af pludselig varme har irsk-britiske Martin McDonagh skabt årets måske mest uforudsigelige og gribende amerikanske film.

Biografanmeldelse
24. feb. 2016 | 09:59

Thy Father’s Chair

Lyder en film om et jødisk tvillingepar, der rydder op i deres hus i Brooklyn interessant? Thy Father’s Chair er en lille, men varm og eftertænksom skildring af kultur, familie og arv.

Biografanmeldelse
20. mar. 2013 | 20:39

Til ungdommen

Norsk dokumentar følger fire ungdomspolitikere før og under Utøya-tragedien og sætter ansigter på det demokratiske håb, Breivik forsøgte at slå ihjel.

Biografanmeldelse
25. apr. 2019 | 12:12

Til vi falder

Overlegen fotografering og eminent skuespil af Dar Salim og Lisa Carlehed løfter sorgdrama om et pars livskrise efter tabet af deres søn op i særklasse.

Biografanmeldelse
08. jan. 2014 | 19:22

Tilbage i ringen

Robert De Niro og Sylvester Stallone slipper helskindet fra deres parodi på Jake LaMotta og Rocky, men filmen mangler den sidste, hårdtslående humoristiske pondus.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 07:43

Tilbage til Montauk

Visuelle ambitioner og Stellan Skarsgård i god form kan ikke redde Volker Schlöndorffs trekantsdrama, der lukker om sig selv.

Biografanmeldelse
28. apr. 2015 | 10:37

Timbuktu

Sjældent er et tema så grumt som islamistisk fundamentalisme blevet skildret med så stor menneskelighed og humoristisk sans.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 12:41

To dage, én nat

Dardenne-brødrene har begået endnu en menneskelig fabel om den krisetid, vi lever i. Marion Cotillard imponerer i rollen som en desperat kvinde, der kæmper for sit job.

© Filmmagasinet Ekko