Anmeldelser / Biografanmeldelse

1537 - 1548 ud af 1687
Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 12:41

To dage, én nat

Dardenne-brødrene har begået endnu en menneskelig fabel om den krisetid, vi lever i. Marion Cotillard imponerer i rollen som en desperat kvinde, der kæmper for sit job.

Biografanmeldelse
03. nov. 2018 | 09:58

To minutters stilhed

Noget nær perfekt afviklet drama om sandhed og løgn, troskab og forræderi, i DDR-tiden er et uafrysteligt spejlbillede af menneskeheden selv.

Biografanmeldelse
03. juli 2013 | 20:00

To the Wonder

Terrence Malicks nye film bruger uendelig meget tid på al den udramatik, Hollywood fornuftigt jager forbi i montage-sekvenser. Det er Heidegger filmatiseret som en Campari-reklame – eller omvendt.

Biografanmeldelse
29. juli 2019 | 08:14

Tolkien

Historien om forfatteren af Ringenes herre er en skabelonagtig biopic, der er hullet som en si og krydret med kunstige påfund.

Biografanmeldelse
14. mar. 2018 | 23:45

Tomb Raider

Alicia Vikander er forrygende som den ikoniske helt Lara Croft i noget så sjældent som en solid filmatisering af et spil.

Biografanmeldelse
21. maj 2015 | 00:00

To­mor­rowland: A World Beyond

Disneys sci-fi-blockbuster ser tilbage i tiden for at se lyst på fremtiden. Vi må ikke opgive at gøre morgendagen bedre, lyder opsangen, i et naivt, men storslået univers.

Biografanmeldelse
27. jan. 2016 | 14:49

Tor­denskjold & Kold

Henrik Ruben Genz både moraliserer og morer sig over søhelten som kvindebedårer i visuelt flot film, hvis svage punkt er manuskriptet.

Biografanmeldelse
07. nov. 2018 | 02:06

Touch Me Not

Trods distancerende kunstgreb er årets Berlinale-vinder en uafrysteligt ærlig film om seksualitet – også den ekstreme.

Biografanmeldelse
24. aug. 2019 | 18:21

Toy Story 4

Den suverænt smukkeste film i Pixars animationsserie frembringer tårer på kinderne og stor latter med mesterlig historie om at blive ældre.

Biografanmeldelse
04. aug. 2014 | 15:03

Tracks

Mia Wasikowska leverer en ekstraordinær kraftpræstation i sit portræt af eventyreren og enspænderen Robyn Davidson, der vil krydse den australske ørken til fods.

Biografanmeldelse
21. dec. 2016 | 14:17

Train to Busan

De lynhurtige kødædere på det sydkoreanske tog er skrækindjagende effektive, og med samfundskritisk satire hører actiongyseren til årtiets bedste zombiefilm.

Biografanmeldelse
04. sep. 2015 | 07:10

Trainwreck

Endelig en romantisk komedie, der rent faktisk er sjov, skriver vor anmelder, som tilmed kneb en enkelt tåre over Amy Schumer og Bill Hader.

© Filmmagasinet Ekko