Anmeldelser / Biografanmeldelse

1477 - 1488 ud af 1624
Biografanmeldelse
12. juli 2017 | 21:48

Abernes planet: Opgøret

Den sidste del af abe-trilogien brillerer med en rørende fortælling og visuel overlegenhed, der kan hamle op med selv Ringenes herre.

Biografanmeldelse
12. juli 2017 | 12:35

Tuli­pan­fe­ber

Der kæles for detaljen i malerisk trekantsdrama fra 1600-tallet, hvor skønheden er formidabel, men også for meget.

Biografanmeldelse
13. juli 2017 | 05:35

Wish Upon

Det er et alvorligt problem for en gyserfilm, hvis man er ligeglad med, om helten lever eller dør.

Biografanmeldelse
20. juli 2017 | 07:53

Girls Night Out

Folkene bag den nicheprægede serie Broad City forsøger at brede morskaben ud i Hollywood-komedie, men det er svært at forene de to størrelser.

Biografanmeldelse
20. juli 2017 | 04:41

Dunkirk

Christopher Nolans overlevelsesdrama er en imponerende lektion i filmisk krigsførelse og en fædrelandsbesyngelse med nogle besynderlige fravalg.

Biografanmeldelse
26. juli 2017 | 09:53

Whitney: Can I Be Me

Som en grådig vampyr suger dokumentarfilm af Whitney Houstons talent og fortaber sig sensationslystent i sangerens misbrug af stoffer og kærlighed.

Biografanmeldelse
26. juli 2017 | 17:24

May God Save Us

Jagten på en seriemorder i Madrids bymidte spænder ben for sin egen spænding.

Biografanmeldelse
27. juli 2017 | 08:53

Bigfoot Junior

Det mystiske skovvæsen Bigfoot har fået en næsten helt almindelig teenagesøn i eventyrlig og energisk familiefilm.

Biografanmeldelse
27. juli 2017 | 11:07

Minder fra i går

Bedre sent end aldrig får japansk anime-klassiker fra 1991 om den skrøbelige barndom dansk biografpremiere.

Biografanmeldelse
03. aug. 2017 | 10:22

Emoji filmen

Der er optræk til sjov og socialkritik i animationsfilm om de ekspressive mobiltegn, men det ofres på det kommercielle alter.

Biografanmeldelse
10. aug. 2017 | 07:32

The Lost City of Z

Robert Pattinson og Charlie Hunnam er forrygende i ambitiøs storfilm om en besat opdagelsesrejsende.

Biografanmeldelse
09. aug. 2017 | 09:08

Dan­se­rin­den

Danserinden er et poetisk og fysisk påtrængende studie af kunstnerisk skabertrang, som ikke kan forklares, men skal opleves.

© Filmmagasinet Ekko