Anmeldelser / Biografanmeldelse

1477 - 1488 ud af 1700
Biografanmeldelse
01. juni 2017 | 00:38

Jacques – en mand af havet

Smukt og tempereret spændende portræt af den berømte opdagelsesrejsende Jacques-Yves Cousteau, der mistede sin søn i en tragedie.

Biografanmeldelse
01. juni 2017 | 09:13

Wonder Woman

Forfriskende kvindelig superheltefilm og måske den bedste af sin slags nogensinde, men konkurrencen er heller ikke stor.

Biografanmeldelse
07. juni 2017 | 09:33

Kvinde, ukendt

De nyrealistiske Dardenne-brødre lader sig inspirere af Hitchcock i medrivende detektivfortælling om en ung læge, som begår en fatal fejl.

Biografanmeldelse
07. juni 2017 | 21:09

The Mummy

Tom Cruise relancerer monster-franchise med et grumt eventyr, der starter stærkt og ender fælt.

Biografanmeldelse
11. juni 2017 | 21:05

Si­e­ra­ne­va­da

Rumænsk forvirringskomedie suger tilskueren ind i en uoverskueligt kaotisk familiesammenkomst, som man sent vil glemme.

Biografanmeldelse
15. juni 2017 | 09:24

Den bedste mand

Mikkel Boe Følsgaard er himmelråbende fejlcastet som Jørgen ”Gamle” Hansen, og filmen om den aldrende bokser, der nægter at give op, er blødeste af bløde mellemvarer.

Biografanmeldelse
14. juni 2017 | 22:27

All Eyez on Me

Rap-legenden Tupac Shakur bliver overbevisende levendegjort i biopic, der dog ikke kan nære sig for at smøre tykt på.

Biografanmeldelse
19. juni 2017 | 13:40

Hjertets vej

Fransk multiplot-drama om hjertetransplantation slår så stærkt, at man ikke bør set det med svagt hjerte.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 07:02

Trans­formers: The Last Knight

Femte omgang robot-tjubang er en humørforladt, dårligt eksekveret og drænende omgang ligegyldighed.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 23:51

Når noget slutter

Engelsk coming of old age-drama med Charlotte Rampling og Jim Broadbent er en film for sanserne og følelserne, men man skal være åben for at se dem.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 23:18

Table 19

Der er kun få ægte grin i usjov og utroværdig komedie om en fest, man gerne vil gå glip af.

Biografanmeldelse
25. juni 2017 | 12:09

Mysteriet ved Slack Bay

Bruno Dumonts vidunderligt underlige farce om to meget forskellige familier ved den ildylliske Slack Bay hensætter Ekkos anmelder i en lykkelig WTF-tilstand. 

© Filmmagasinet Ekko