Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1668
Biografanmeldelse
12. nov. 2019 | 23:36

I morgen danser vi

Et fintfølende talent bliver født i svensk-georgisk dansefilm, der med labre billeder fortæller en historie om forbudt kærlighed.

Biografanmeldelse
11. nov. 2019 | 17:15

The Irishman

Martin Scorsese er fuld af ungdommelig energi i blodig og stjernespækket gangsterfilm om den mest berygtede amerikanske krimisag fra 1970’erne.

Biografanmeldelse
11. nov. 2019 | 16:21

Le Mans ’66

Historien om tilblivelsen af en ikonisk Ford-bil og et racerløb i 1966 er en benzinvædet storfilm for maskuline romantikere.

Biografanmeldelse
09. nov. 2019 | 18:06

Sidste bud

Finsk drama formår trods skønhedsfejl at gøre en historie om gråhårede mænd og støvet kunst vedkommende.

Biografanmeldelse
07. nov. 2019 | 09:29

Midway

Slaget ved Midway under Anden Verdenskrig er i hænderne på Roland Emmerich et stort spektakel uden substans.

Biografanmeldelse
07. nov. 2019 | 07:51

Doctor Sleep

Fortsættelsen af The Shining er mere Stephen King end Stanley Kubrick, men leverer solid horror-underholdning med håndfast uhygge.

Biografanmeldelse
06. nov. 2019 | 23:19

Ninna

Dansk dramakomedie om en hård og kantet mor halter på afgørende punkter, men har en forfriskende synsvinkel.

Biografanmeldelse
03. nov. 2019 | 10:38

Flugten fra Øst­tys­kland

Tysk film beretter medrivende den autentiske historie om to familiers spektakulære forsøg på at flygte i en luftballon fra DDR’s rædselsregime.

Biografanmeldelse
31. okt. 2019 | 12:38

Ter­min­at­or: Dark Fate

Ny Terminator-film er med sin heltefeministiske omskrivning af historien en overraskende begavet kommentar til vores samtid.

Biografanmeldelse
30. okt. 2019 | 19:07

Familien Addams

Det er imod alle odds lykkedes at gøre en af historiens mest makabre og ikoniske familier til en kedelig børnefilm.

Biografanmeldelse
30. okt. 2019 | 12:24

Mit ustyrlige hjerte

Tysk komediedrama læner sig op ad det franske hit De urørlige, men mangler charmen og komikken i sin livsbekræftende historie.

Biografanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:45

Kollision

Avaz-brødrene forsøger at overgå Hollywood, men deres patosfyldte melodrama minder mere om et harmonikasammenstød end en film.

© Filmmagasinet Ekko