Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1801
Biografanmeldelse
20. okt. 2020 | 19:25

Unfit: The Psy­cho­logy of Donald Trump

Dokumentar lægger den amerikanske præsident på lægebriksen, men mangler de større perspektiver og en elementær empati for patienten.

Biografanmeldelse
20. okt. 2020 | 14:36

Mad­klub­ben

Man bliver revet med af et hjerte af guld, når dansk komedie forfriskende tager på tur med tre veninder, der har passeret de 60.

Biografanmeldelse
16. okt. 2020 | 13:31

Den sorte jord

Underholdende drama om sovjetisk folkemord føles hjerteskærende personlig.

Biografanmeldelse
13. okt. 2020 | 19:06

I Walk

I sin mest personlige film stiller Jørgen Leth ærligt og rørende en skrantende krop, upålidelig hukommelse og lammende søvnløshed til skue.

Biografanmeldelse
05. okt. 2020 | 21:20

Familien Bigfoot

Humor og alvor blandes fortrinligt i animeret familiefilm, som har et vigtigt budskab om naturens balance til det unge publikum.

Biografanmeldelse
04. okt. 2020 | 12:09

Sandheden

Japanske Kore-eda rykker til Paris for at udforske forholdet mellem børn og forældre på fremmed territorium, men Catherine Deneuve løber med filmen som feteret diva. 

Biografanmeldelse
04. okt. 2020 | 09:56

Palm Springs

Tidslommekomedie byder på fremragende skuespil og behandler alvorstunge emner med elegant humor.

Biografanmeldelse
03. okt. 2020 | 10:06

Shorta

”Jeg har aldrig set dansk action så brutal,” skriver Ekkos anmelder om intens politi-thriller, der med nuanceret blik på racisme hæver barren for den hjemlige filmproduktion.

Biografanmeldelse
30. sep. 2020 | 19:13

Far til fire og vikin­ger­ne

Den nye Far til fire-film er børnefilmens svar på et Happy Meal, men i disse identitetspolitiske tider vil selv børnehaveklassebørn undre sig over hvidheden.

Biografanmeldelse
30. sep. 2020 | 17:17

On the Rocks

Bill Murray er veloplagt som far i godmodigt komediedrama af Sofia Coppola, der har svært ved at finde intensiteten i det voksne hverdagsliv.

Biografanmeldelse
30. sep. 2020 | 13:18

The Trial of the Chicago 7

Aaron Sorkins stjernespækkede drama er en født klassiker, der genskaber en spektakulær retssag med forrygende skuespilpræstationer og slagkraftig dialog.

Biografanmeldelse
29. sep. 2020 | 17:05

Richard Jewell

Clint Eastwoods autentiske drama om en amerikansk folkehelt, der blev hængt ud i pressen, rummer en vis fascination, men er svær at blive klog på.

© Filmmagasinet Ekko