Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1557
Biografanmeldelse
02. maj 2019 | 12:27

Stalker

Isabelle Huppert morer sig med underholdende overspil, men psykologisk drama om moderbinding har for lidt historie og for meget staffage.

Biografanmeldelse
01. maj 2019 | 18:50

Long Shot

Handlingen er urealistisk, men med charme, komik og to verdensstjerner i hopla underholder Hollywood fra det romantiske hjørne.

Biografanmeldelse
30. apr. 2019 | 12:41

Battle

Norsk dansedrama underholder med charmerende skuespilpræstationer, et cool undergrundsmiljø og dansesekvenser af høj kvalitet.

Biografanmeldelse
27. apr. 2019 | 10:20

Lazzaro den lykkelige

Italienske Alice Rohrwacher sammenfletter en virkelighedsnær historie om udnyttelse og modgang
 med skrøner og magiske visioner i en af de seneste års mest originale film.

Biografanmeldelse
25. apr. 2019 | 12:12

Til vi falder

Overlegen fotografering og eminent skuespil af Dar Salim og Lisa Carlehed løfter sorgdrama om et pars livskrise efter tabet af deres søn op i særklasse.

Biografanmeldelse
24. apr. 2019 | 00:00

Avengers: Endgame

Afslutningen på Marvel Cinematic Universe er ikke bare den vildeste superhelte-rutsjebanetur nogensinde. Den har også hjerte og en moral, alle bør stræbe efter. 

Biografanmeldelse
23. apr. 2019 | 23:26

Sir

Historien og det visuelle udtryk er for poleret, men indisk drama om forbudt kærlighed lever takket være et stærkt kvindeportræt.

Biografanmeldelse
20. apr. 2019 | 12:46

Gøg & Gokke

Steve Coogan og John C. Reilly leverer storspil i rollerne som Gøg og Gokke i en film, der omfavner parrets blide sentimentalitet og samtidig afslører sprækker i fundamentet.

Biografanmeldelse
17. apr. 2019 | 16:56

The Curse of La Llorona

Endnu et kapitel skrives i The Conjuring-universet med snigende uhygge og flere øjeblikke, der får blodet til at fryse.

Biografanmeldelse
14. apr. 2019 | 10:17

Ava

Léa Mysius’ vidunderligt fotograferede debutfilm om en trettenårig piges forelskelse og truende sygdom bobler af talent og idérigdom.

Biografanmeldelse
13. apr. 2019 | 14:26

Værk uden skaber

Instruktøren bag De andres liv har skabt en flamboyant film om at være menneske i efterkrigstidens delte Tyskland og kunstner med rødder i det gamle og blik for det nye.

Biografanmeldelse
11. apr. 2019 | 01:16

Den even­tyr­li­ge park

Børnefilm balancerer mellem sprudlende fantasi og den barske virkelighed, men gør én mere rundtosset end bevæget.

© Filmmagasinet Ekko