Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1487
Biografanmeldelse
03. jan. 2019 | 22:48

Bumblebee

Den sjette film i Transformers-serien hæver niveauet og skaber et vidunderligt varmt forhold mellem den gule Autobot og en ensom teenager.

Biografanmeldelse
03. jan. 2019 | 19:48

Destroyer

Nicole Kidman brillerer som en ødelagt kvinde, der både er stærk og sårbar, når hun drager på hævntogt i en verden af kompromisløst sortsind.

Biografanmeldelse
01. jan. 2019 | 23:07

Min ita­li­en­ske familie

Forsøget på at skabe et nærværende, italiensk familiedrama ender som et uforløst spektakel.

Biografanmeldelse
30. dec. 2018 | 10:55

Under the Silver Lake

Efter horrorfilmen It Follows har David Robert Mitchell begået en udsyret psyko-thriller med et drømmeagtigt Los Angeles og mere sex end i nogen nyere amerikansk film.

Biografanmeldelse
30. dec. 2018 | 01:11

Mary og trold­kvin­dens blomst

Eventyr om en godhjertet pige og en farverig skurkeduo skaber naturlig magi og en sympatisk morale i ånden fra Miyazaki.

Biografanmeldelse
26. dec. 2018 | 13:01

Mary Poppins vender tilbage

Disney prøver at bryde sin dårlige vane med hjernedøde genindspilninger af gamle klenodier ved at lave en fortsættelse. Men os fans narrer man ikke!

Biografanmeldelse
24. dec. 2018 | 13:33

Honning Margrethe og even­tyr­ha­ven

Næppe mange børn vil kunne følge med i et morads af en fransk animationsfilm, som selv vor anmelder har svært ved at hitte rede i.

Biografanmeldelse
21. dec. 2018 | 09:46

Hunter Killer

Ubåden gør sig godt som filmisk kulisse og symbol på Den Kolde Krig, men holder kun akkurat en tynd historie oven vande.

Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 19:58

Ternet Ninja

Danmarks største komiker, Anders Matthesen, rusker op i børn og voksne med en vidunderligt morsom og meningsfuld animationsfilm.

Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 17:29

Kaptajnen

Med betagende skønhed beretter tysk film en opsigtsvækkende, autentisk historie fra Anden Verdenskrig om menneskets higen efter mening og iboende ondskab.

Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 17:02

Ul­ve­hund­en

Sanselig og malerisk smuk animationsfilm udfolder en ulvehunds inderste væsen.

Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 16:11

Happy Ending

Hella Joofs nye film balancerer mellem at være en lavkomisk bagatel og et alvorligt lystspil, men kommer charmerende i mål med pragtpræstationer af kokette kvinder.

© Filmmagasinet Ekko