Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1526
Biografanmeldelse
14. mar. 2019 | 10:54

Britt-​Mar­ie var her

Svensk komedie med Pernilla August i hovedrollen er hjertevarm, men alt for forudsigelig.

Biografanmeldelse
14. mar. 2019 | 08:01

Maria Stuart – Dronning af Skotland

Kendt dronningekonflikt får en moderne, kønspolitisk overhaling i visuelt slående, men dramatisk stillestående periodefilm.

Biografanmeldelse
11. mar. 2019 | 21:35

Silvio og de andre

Paolo Sorrentino har samlet sammen til sit magnum opus, der med visuel overskud udforsker hedonisme gennem fænomenet Silvio Berlusconi.

Biografanmeldelse
08. mar. 2019 | 09:43

Van Gogh – Ved evig­he­dens port

Julian Schnabel bruger filmkunsten til at skildre Vincent van Goghs kunstnergeni og sårbare, psykiske tilstand.

Biografanmeldelse
07. mar. 2019 | 16:47

Mi­ni­sek­ter­ne – På nye eventyr

Der er fantasifuld animation i bjergtagende eventyr, hvor de mindste væsener oplever de største dramaer.

Biografanmeldelse
07. mar. 2019 | 12:25

Løfte ved daggry

Charlotte Gainsbourg stjæler rampelyset fra hovedrollen i melodramatisk fransk film, der er lige dele altmodisch og underholdende.

Biografanmeldelse
06. mar. 2019 | 17:13

On the Basis of Sex

Højeretsdommer og kvinderettighedsforkæmper Ruth Bader Ginsburg burde have fået en film for mange år siden, men upersonlig biopic fanger ikke hendes stålsatte ambition.

Biografanmeldelse
06. mar. 2019 | 13:09

Selv­hen­ter

Komedie om et brødrepar og deres døde far er en afsindigt sjov og rørende film, der løfter niveauet for dansk komik.

Biografanmeldelse
06. mar. 2019 | 09:52

Captain Marvel

Marvels første kvindelige og hidtil stærkeste superhelt er bedst, når hun hænger ud med Nick Fury på Jorden frem for at have laserkampe mod rumvæsener.

Biografanmeldelse
05. mar. 2019 | 20:21

Girl

Alle bør unde sig selv at opleve hjertegribende mesterværk, hvor Victor Polster som transkønnet teenager leverer skuespil i verdensklasse.

Biografanmeldelse
28. feb. 2019 | 07:08

The Mi­se­duca­tion of Cameron Post

Amerikansk independent-film om homoseksuel omvending byder på rigelige mængder ironisk distance, men aldrig det ekstra, der stikker ud fra formlen.

Biografanmeldelse
27. feb. 2019 | 19:33

Cold Pursuit

Liam Neesons mytologiske hævnerfigur fra Taken bliver prisværdigt dekonstrueret, men selvtægtfilm med norsk-dansk forlæg har for mange bolde i luften.

© Filmmagasinet Ekko