Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1763
Biografanmeldelse
28. juli 2020 | 12:01

Mæl­ke­kri­gen

Med islandsk lune og følsomhed går instruktøren bag Blandt mænd og får til kamp mod kapitalens udbytning og tyranni.

Biografanmeldelse
21. juli 2020 | 16:35

Den gode hustru

Juliette Binoche er den funklende stjerne i charmerende fransk komedie, der stikker til det stivnakkede patriarkat.

Biografanmeldelse
21. juli 2020 | 11:58

Wild Rose

Drama om prøveløsladt mor, der prøver at slå igennem som countrysanger, er bevægende med inciterende præstation af Jessie Buckley.

Biografanmeldelse
15. juli 2020 | 21:53

I Still Believe

Autentisk drama med kristent budskab kan takke Gud og coronavirus for at have fundet vej til biografen.

Biografanmeldelse
15. juli 2020 | 12:23

Proxima

Hyldest til kvinder i rumfarten suger os ind i en fascinerende og sært gammeldags verden og får os til at mærke fysikken, men konflikten mellem arbejde og familieliv virker banal.

Biografanmeldelse
14. juli 2020 | 14:03

Bait

Debutinstruktør Mark Jenkin ligner Englands nye arbejderstemme, når han udfolder et formidabelt drama om en fisker fanget i den forkerte tidsalder.

Biografanmeldelse
09. juli 2020 | 08:29

Bølle på eventyr

Computeranimeret eventyr med hunde starter sjovt og originalt, men ender som en rodet og floskelfyldt børnefilm.

Biografanmeldelse
08. juli 2020 | 21:41

The Outpost

Medrivende action og godt skuespil af stortalentet Caleb Landry Jones kan næsten opveje et halvsløjt manuskript.

Biografanmeldelse
07. juli 2020 | 13:37

Little Joe

En mystisk blomst danner symbolsk afsæt for en isnende thriller om menneskets lykkejagt i visuelt betagende Cannes-vinder.

Biografanmeldelse
06. juli 2020 | 02:26

Livets bedste år

53 år efter Manden og kvinden mødes Anouk Aimée og Jean-Louis Trintignant igen i en film, der binder en livssløjfe og balancerer mellem sentimentalitet og ægte filmmagi.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 15:20

Maryam – den perfekte kandidat

Kvindekampen er skabelonskåret i saudiarabisk drama, der finder gode øjeblikke i velmenende historie om en læges kamp med et konservativt styre.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 12:02

Trolls på ver­dens­tur­né

Den normalt svære toer forløses charmerende og legende let, og sangeren Stine Bramsen er en ren fornøjelse i den danske versionering.

© Filmmagasinet Ekko