Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 1526
Biografanmeldelse
05. feb. 2019 | 06:52

Mødre­grup­pen

Feel good-komedie om storbykvinden, der vender hjem til provinsen, er dejligt selskab med et galleri af charmerende personer og morsom dialog.

Biografanmeldelse
04. feb. 2019 | 16:41

Kapernaum

Man ser det barske og gribende drama om en tolvårig dreng, der forsøger at overleve i storbyen med en baby på slæb, gennem et regulært tårebad.

Biografanmeldelse
01. feb. 2019 | 12:45

Sådan træner du din drage 3

Der er masser af drage-magi i den rørende afslutning på Dreamworks’ animations-trilogi.

Biografanmeldelse
31. jan. 2019 | 11:26

Arctic

Mads Mikkelsen leverer sin mest intense og fysiske præstation siden Valhalla Rising i kuldegysende polardrama, der kan give mareridt om natten.

Biografanmeldelse
29. jan. 2019 | 08:21

Unge Astrid

Filmen om Astrid Lindgrens unge år er en smuk, velspillet og medrivende beretning, der efterlader én med tårer på kinden.

Biografanmeldelse
28. jan. 2019 | 22:06

Vice

Efter The Big Short går Adam McKay direkte efter toppen af råddenskabens isbjerg og viser, hvordan amerikansk politik og big business grisk arbejder sammen.

Biografanmeldelse
28. jan. 2019 | 00:52

Cold Case Ham­marskjöld

Mads Brügger leger Tintin i Congo, men smider forklædningen, da han kommer på sporet af en chokerende forbrydelse mod menneskeheden i sin bedste film.

Biografanmeldelse
23. jan. 2019 | 16:51

Kursk

Det autentiske drama sejler flere favne over mange andre katastrofefilm, men savner den menneskelige dybde, som Thomas Vinterbergs bedste film har.

Biografanmeldelse
22. jan. 2019 | 20:25

Skam­me­rens datter 2: Slangens gave

Filmatisering nummer to af Lene Kaaberbøls ungdomsserie er fængslende med et ambitiøst eventyrunivers og dragende skuespilpræstationer.

Biografanmeldelse
20. jan. 2019 | 16:49

The Favourite

Der er ikke langt fra palads til mødding i Yorgos Lanthimos’ sprudlende kostumekomedie, som med bidsk satire og en trio af topskuespillere rammer både datiden og nutiden med samme træfsikkerhed.

Biografanmeldelse
16. jan. 2019 | 20:35

Glass

M. Night Shyamalan afslutter sin superheltetrilogi og sætter trumf på med en vild twist, som de tilbageværende fans vil kunne grave længe i.

Biografanmeldelse
16. jan. 2019 | 13:34

Second Act

Stærkt comeback af Jennifer Lopez lægger op til en skarp komedie om anti-establishment, men trækker i land, før den for alvor bliver interessant.

© Filmmagasinet Ekko