Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 1557
Biografanmeldelse
25. mar. 2019 | 21:55

Hacker

Man er godt underholdt i dansk ungdomsspændingsfilm, men kan bagefter ikke rigtigt huske hvorfor.

Biografanmeldelse
21. mar. 2019 | 00:25

Us

Jordan Peele jonglerer i opfølgeren til Get Out så stilsikkert med blodigt gys og skarp komik, at man ender fornøjeligt rundforvirret.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 23:28

Alle ved det

Skuespillet sprudler af fyrigt middelhavstemperament, mens konstruktionen knirker. Den iranske Oscar-vinder Asghar Farhadi prøver kræfter med melodramaet.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 15:42

Cut­ter­he­ad

Debutant forvandler Danmarks farligste arbejdsplads til et klaustrofobisk drama, der lever i kraft af et stærkt billed- og lydunivers.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 12:42

Ramen Shop

Sentimentalt asiatisk drama prøver ihærdigt at fremmane tårer, men det er snarere mundvandet, filmen får til at løbe.

Biografanmeldelse
18. mar. 2019 | 14:04

Dron­nin­gen

Trine Dyrholm leverer karrierens største præstation som en moden kvinde i sine drifters vold. Instruktør May el-Toukhy og filmholdet har skabt et raffineret og kompromisløst drama om en forbudt affære.

Biografanmeldelse
16. mar. 2019 | 12:14

X&Y

Hvem er vi? spørger svenske Anna Odell og får hjælp af stjerner som Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm og Sofie Gråbøl i spøjs metafilm, der underholder, men ikke gør én klogere.

Biografanmeldelse
14. mar. 2019 | 10:54

Britt-​Mar­ie var her

Svensk komedie med Pernilla August i hovedrollen er hjertevarm, men alt for forudsigelig.

Biografanmeldelse
14. mar. 2019 | 08:01

Maria Stuart – Dronning af Skotland

Kendt dronningekonflikt får en moderne, kønspolitisk overhaling i visuelt slående, men dramatisk stillestående periodefilm.

Biografanmeldelse
11. mar. 2019 | 21:35

Silvio og de andre

Paolo Sorrentino har samlet sammen til sit magnum opus, der med visuel overskud udforsker hedonisme gennem fænomenet Silvio Berlusconi.

Biografanmeldelse
08. mar. 2019 | 09:43

Van Gogh – Ved evig­he­dens port

Julian Schnabel bruger filmkunsten til at skildre Vincent van Goghs kunstnergeni og sårbare, psykiske tilstand.

Biografanmeldelse
07. mar. 2019 | 16:47

Mi­ni­sek­ter­ne – På nye eventyr

Der er fantasifuld animation i bjergtagende eventyr, hvor de mindste væsener oplever de største dramaer.

© Filmmagasinet Ekko