Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 1487
Biografanmeldelse
28. nov. 2018 | 20:45

Robin Hood

Hollywoods seneste skud i tågen for at opdatere Robin Hood stjæler med arme og ben, men lige meget hjælper det.

Biografanmeldelse
28. nov. 2018 | 17:34

Som­mer­fug­le­ne

Der er eksploderende høns og bittersøde søskendefølelser i tyrkisk komediedrama, der sejrer med absurd humor og hjertevarm forsoning.

Biografanmeldelse
27. nov. 2018 | 23:46

The House That Jack Built

Seriemorderfilm står som en monolit over Lars von Triers karriere, et pompøst og provokerende værk, der veksler mellem de højeste tanker og de laveste drifter. Og slutningen er mesterlig.

Biografanmeldelse
27. nov. 2018 | 09:26

Re­kon­struk­tion Utøya

Norsk dokumentar lider af berøringsangst, når fire overlevende hver opfører en rekonstruktion af massakren i et filmstudie.

Biografanmeldelse
20. nov. 2018 | 22:28

Widows

Oscar-vinderen Steve McQueen forsøger at fusionere kup-thriller, politisk drama og en historie om sårede kvinder, men glemmer den elementære spænding.

Biografanmeldelse
20. nov. 2018 | 09:32

Brakland

Ungdomsfilm fra provinsen rammer teenageres rodløshed på kornet, men uden rød tråd føles den som en forvokset musikvideo.

Biografanmeldelse
15. nov. 2018 | 09:00

Fan­ta­sti­ske skab­nin­ger: Grin­delwalds for­bry­del­ser

Det nye kapitel i Harry Potter-universet smider en vaskeægte cliffhanger-bombe, men den kan ikke redde en ørkenvandring af kedsommelige actionscener.

Biografanmeldelse
14. nov. 2018 | 01:26

Suspiria

Luca Guadagninos dansegyser er en storladen skuffelse, der i modsætning til originalen dirrer og pirrer uden rigtigt at stikke kniven ind.

Biografanmeldelse
13. nov. 2018 | 20:16

I krig & kærlighed

Billedskønt og højstemt melodrama om et tragisk kapitel i Danmarkshistorien er en langstrakt affære, men vinder ved eftertanke.

Biografanmeldelse
08. nov. 2018 | 10:08

Overlord

Pilou Asbæk som SS-officer virker til at være den eneste, der ved, hvor dødsens dårlig en film han befinder sig i.

Biografanmeldelse
07. nov. 2018 | 20:17

Ju­le­man­dens datter

Ella Testa Kusk leverer en imponerende barnepræstation i dansk familiefilm, som er for pæn og opbyggelig til for alvor at underholde.

Biografanmeldelse
07. nov. 2018 | 02:06

Touch Me Not

Trods distancerende kunstgreb er årets Berlinale-vinder en uafrysteligt ærlig film om seksualitet – også den ekstreme.

© Filmmagasinet Ekko