Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 1668
Biografanmeldelse
07. okt. 2019 | 18:43

Fat Front

Fire modige kvinder viser deres dejlige deller frem i en smuk og ærlig dokumentar, der gør op med mange fordomme om tykke.

Biografanmeldelse
06. okt. 2019 | 20:54

Buñuel i skild­pad­der­nes labyrint

Animationsfilm skaber et fuldblods Buñuel-univers, rejser en diskussion om kunstens rolle og gør os klogere på et af filmhistoriens store genier.

Biografanmeldelse
03. okt. 2019 | 21:16

The Vanishing

Kristoffer Nyholms sene spillefilmdebut er inspireret af et autentisk mysterium, men forløser ikke sit potentiale som snigende thriller.

Biografanmeldelse
02. okt. 2019 | 21:56

Den lille af­sky­e­li­ge snemand

Det autentiske storbyliv i Kina blander sig med overjordisk smuk magi i en eventyrlig og storslået animationsfilm, der er fyldt med humor og giver stof til eftertanke.

Biografanmeldelse
01. okt. 2019 | 13:09

Jagtsæson

Dansk komedie om kvinder i midtvejskrise byder på pinagtige situationer, men de komiske pointer er for udpenslede.

Biografanmeldelse
30. sep. 2019 | 16:12

XY Chelsea

Tryllebindende dokumentar følger Bradley Manning, der afslørede den amerikanske stats krigsforbrydelser, erklærede sig transkønnet og den dag i dag er en gåde.

Biografanmeldelse
28. sep. 2019 | 19:11

Joker

Med en brillant præstation af Joaquin Phoenix får vi endelig lov til at se, hvad der driver Jokeren – det er politisk undergravende popkunst og en af årets bedste film.

Biografanmeldelse
27. sep. 2019 | 14:00

Ud og stjæle heste

Takket være den danske fotograf Rasmus Videbæk er det lykkedes at gøre Per Pettersons roman til en rislende filmoplevelse i den øverste nordiske liga.

Biografanmeldelse
25. sep. 2019 | 09:11

Mugge & vejfesten

Wulffmorgenthalers animationsfilm er en kærkommen skilsmissefortælling i børnehøjde, men tematikken drukner i gakkede løjer.

Biografanmeldelse
25. sep. 2019 | 01:27

Tre sekunder

Andrea Di Stefanos undercover-thriller tager munden for fuld, men formår alligevel at placere mindst en enkelt balle på sædets kant.

Biografanmeldelse
22. sep. 2019 | 22:02

Downton Abbey

Filmafslutningen på britisk successerie skruer helt op for den royale hygge, men nytilkomne vil undre sig over begejstringen for sølvpolering.

Biografanmeldelse
20. sep. 2019 | 11:06

Gooseboy

Med veloplagt skuespil fra børn og voksne fortsætter Wikke & Rasmussen deres fodtappende og varmhjertede hofstil i musikalsk børnefilm.

© Filmmagasinet Ekko