Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 1391
Biografanmeldelse
28. juni 2018 | 02:16

Du er den

Til trods for masser af skuespillertalent er drengerøvsfilm om tagfat-leg tyndbenet og frustrerende umorsom.

Biografanmeldelse
27. juni 2018 | 16:26

Skyt­seng­len

Spektakulær historie om dansk drab har hypnose, nazisme og latent homoerotik, men rammer forkert toneleje i smukt fotograferet København.

Biografanmeldelse
24. juni 2018 | 19:00

Huset ved havet

Fransk auteur udfolder et familietraume i charmerende kammerspil fra det provencalske liv, der truet af globaliseringen synger på sidste vers.

Biografanmeldelse
24. juni 2018 | 10:16

Hered­it­ary

Hereditary er sommerens bud på en isnende gyser, der balancerer mellem det psykologiske og det okkulte i traditionen fra Polanski og Kubrick.

Biografanmeldelse
21. juni 2018 | 09:00

Love, Simon

Romantisk komedie om homoseksuelles ensomhed i små samfund forklejner det seksuelle begær og gør sin sag en bjørnetjeneste.

Biografanmeldelse
21. juni 2018 | 08:24

Ocean’s 8

Spin-off af de populære Ocean-kupfilm har et fascinerende miljø og seje kvindelige karakter, men rammer ikke samme niveau som originalen.

Biografanmeldelse
20. juni 2018 | 16:24

Vi­o­li­ni­sten

Finsk drama om den romantiske kunstnermyte starter forrygende, men bliver aldrig så intens som den beslægtede Whiplash.

Biografanmeldelse
14. juni 2018 | 09:31

Adrift

Overlevelsesdrama om kærlighed og katastrofe har skavanker, men lever i kraft af stærke skuespilpræstationer og overlegen fotografering.

Biografanmeldelse
13. juni 2018 | 13:59

Vi ses deroppe

Fransk drama om Første Verdenskrig er et idioti af flotte kostumer og halvbagte idéer.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 22:42

Ulydighed

To kvinders forbudte kærlighed i et religiøst miljø er et udstillingsvindue for, hvad moderne skuespillere kan præstere. Og så er filmen tilmed pivfræk.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 13:11

I Syrien

Med en heroisk kæmpende husmor i fokus skildrer gribende drama fra borgerkrigen i Syrien, hvordan almindelige mennesker holder håbet om fred i live.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 12:47

Stor som en sol

Trods fraværet af et større tema er dokumentaren om det sympatiske og ambitiøse rockband The Minds of 99 sjov og medrivende.

© Filmmagasinet Ekko