Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 1449
Biografanmeldelse
04. okt. 2018 | 08:42

Smallfoot

Det er ikke en ny Frost, men amerikansk animationsfilm formår med humor at formidle svære etiske problemstillinger i børnehøjde.

Biografanmeldelse
04. okt. 2018 | 07:54

Team Albert

Charmerende Albert og co. leverer en på overfladen tilforladelig familiefilm, men på bunden er den kommerciel i usmagelig grad.

Biografanmeldelse
02. okt. 2018 | 18:22

Journal 64

Slutningen trækker ned, men ellers er Christoffer Boes livtag med Afdeling Q den filmisk mest sprælske og holdningsmæssigt skarpeste i serien.

Biografanmeldelse
02. okt. 2018 | 12:31

Aurore – 50 somre

Fransk komediedrama om en kvinde, der kæmper med overgangsalderens plager, er charmerende og livsbekræftende.

Biografanmeldelse
02. okt. 2018 | 00:37

Se København

Københavner-symfoni med elektronisk musik af Massive Attack og Brian Eno fungerer glimtvis som en nysgerrig udforskning af byen, men lever ikke op til sit store forbillede.

Biografanmeldelse
27. sep. 2018 | 20:54

Pep­per­mint

Hævn-thriller af Taken-instruktøren har en stor kærlighed for skydevåben og brækkede ankler, men lider af en alvorlig mangel på opfindsomhed.

Biografanmeldelse
27. sep. 2018 | 02:21

Hell Fest

En overraskende munter fejring af gammeldags slasher-film underholder uden at være rigtigt uhyggelig.

Biografanmeldelse
27. sep. 2018 | 01:34

2001: A Space Odyssey

Sci-fi-mesterværket ramte tidsånden for 50 år siden, men restaureret på et af Nordens største lærreder er det som at se Kubricks vision realiseret til fulde for første gang.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 11:18

A Simple Favor

Bridesmaids-instruktøren Paul Feig bevæger sig i en mørkere retning, men hans nye film ved ikke, om den skal være romantisk thriller eller forstadskomedie.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 09:34

The Wife

Glenn Close er en tikkende bombe i klogt og morsomt drama, hvor det kun er et spørgsmål om tid, før hun har fået nok af sin indbildske nar af en forfattermand.

Biografanmeldelse
23. sep. 2018 | 00:46

Grænse

Under en fernis af genrekultfilm udforsker Ali Abbasi grænsen mellem menneske og dyr i et formidabelt eventyr, der knytter an til emner som migration og flydende kønsroller.

Biografanmeldelse
19. sep. 2018 | 15:55

Bare Juliet

Romantisk komedie går den slagne vej, men er vittig og velspillet med referencer til genrens klassikere.

© Filmmagasinet Ekko