Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 1561
Biografanmeldelse
29. maj 2019 | 10:16

Congo

Autentisk drama om to norske eventyrere i Congo byder på kritik af imperialismen, men ender med at fortælle historien om den hvide mands byrde.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 22:47

Aladdin

Der er intet nyt under den arabiske sol i Disneys seneste genindspilning, men Will Smith liver op i historien om gadeknøsen og ånden i lampen.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 20:19

Amundsen

Filmen om den norske polarforsker Roald Amundsen favner over store dele af hans liv for at komme nærmere personen bag de spektakulære opdagelser.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 18:34

Kvinde på krigs­stien

Trods manglen på krølhårede ponyer er Benedikt ­Erlingssons opfølger til Om heste og mænd et livligt og charmerende drama om en økokriger og kærligheden til naturen.

Biografanmeldelse
15. maj 2019 | 20:55

The White Crow

Danserne er forrygende, men skuespillet er svagt i autentisk drama om sovjetisk balletlegende under Den Kolde Krig.

Biografanmeldelse
15. maj 2019 | 20:19

En spions be­ken­del­ser

En velspillende Judi Dench og nuancer mellem ven og fjende får den sande historie om bedstemor-spionen til at boble af ungdommelig lyst.

Biografanmeldelse
15. maj 2019 | 20:03

John Wick 3: Pa­ra­bel­lum

Med endnu voldsommere kampscener og en fascinerende mytologi er tredje film i lejemorder-serien et mekka for enhver action-nørd.

Biografanmeldelse
14. maj 2019 | 10:32

Villy og monster­pla­ne­ten

Der mangler ægte drama i fransk børnefilm, som med fantasifulde billeder og nuttede rumvæsner alligevel vil glæde de mindste.

Biografanmeldelse
14. maj 2019 | 00:40

Det vilde pæretræ

De eksistentialistiske betragtninger føles indimellem programmatiske, men tyrkiske Nuri Bilge Ceylan har stadig et unikt blik for kløften mellem drømmene og den faktiske realitet.  

Biografanmeldelse
10. maj 2019 | 12:26

Sorry to Bother You

Racesatiren er udisciplineret i prægtig farvelade af en debutfilm, der er et festligt bekendtskab fuld af absurd komik.

Biografanmeldelse
09. maj 2019 | 09:04

The Hustle

Genindspilning af 80’er-svindlerkomedie, hvor de mandlige hovedpersoner er udskiftet med kvinder, står i skyggen af forgængeren.

Biografanmeldelse
08. maj 2019 | 23:50

Pokémon Detective Pikachu

Pokémon som vaskeægte detektivhistorie er en tilforladelig metervare, der er sukkerhyper nok for de mindste, nørdet nok for de indviede og uhøjtidelig nok for de andre.

© Filmmagasinet Ekko