Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 1668
Biografanmeldelse
21. nov. 2019 | 03:13

Countdown

Effektiv gyser stiller skarpe spørgsmålstegn ved vores stigende afhængighed af teknologien, men mister undervejs grebet.

Biografanmeldelse
20. nov. 2019 | 21:44

Dron­nin­gens corgi

Hovedpersonen er en skabet køter i animeret børnefilm, der har en håbløst forstokket humor og gør Donald Trump til en hyggeonkel.

Biografanmeldelse
19. nov. 2019 | 18:05

Selv­mord­s­turi­sten

Nikolaj Coster-Waldau er fremragende som mismodig selvmordsmand i mesterlig, lille film om et meget stort emne.

Biografanmeldelse
17. nov. 2019 | 14:14

Marriage Story

Noah Baumbach’ studie af skilsmissens natur er en rutsjetur gennem hele følelsesregistret, som det er umuligt at gå upåvirket fra.

Biografanmeldelse
17. nov. 2019 | 13:30

Apo­ca­lypse Now: Final Cut

Fyrre år efter premieren rammer Apocalypse Now stadig som en diamantkugle i hjernebarken, og med den nye version når Francis Ford Coppola så tæt på sin oprindelige vision, som det er muligt at komme. 

Biografanmeldelse
15. nov. 2019 | 09:58

Hon­ning­land

Historien om en makedonsk biavler skrues sammen til formidabelt konfliktstof i fascinerende og poetisk dokumentar.

Biografanmeldelse
14. nov. 2019 | 09:55

Marianne & Leonard: Words of Love

Der er skønhed i dokumentaren om Leonard Cohen og hans norske kæreste, men kunstnermyten dyrkes for ukritisk.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 23:22

Last Christmas

Bag den julepyntede overflade er sukkersødt komediedrama intet andet end en tom hyldest til George Michaels musik.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 16:22

Made in Bangladesh

Slagkraftigt og rørende drama viser de barske kår for kvindelige arbejdere og det chokerende misforhold i tekstilbranchen.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 13:16

The Light­house

Robert Pattinson er bedre end nogensinde i The Witch-instruktørens gysende morsomme feberdrøm til søs, som man ikke vil vågne op fra.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 10:21

Victim of Love

Historien kan slet ikke leve op til Rudi Køhnkes forrygende præstation i spillefilmdebut af populær Ekko Shortlist-instruktør.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 00:43

Onkel

Medmenneskeligt drama om en sønderjysk, halvinvalid gårdmand og hans omsorgsfulde niece viser, at Danmarks yderområder er andet end til grin eller gys.

© Filmmagasinet Ekko