Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 1391
Biografanmeldelse
03. sep. 2018 | 16:30

Den dag på stranden

En bryllupsnat ender fatalt i elegant 60’er-drama, som bliver hjertegribende serveret med stænk af bittersød britisk bagklogskab.

Biografanmeldelse
31. aug. 2018 | 10:40

Mile 22

Peter Berg og Mark Wahlberg har for fjerde gang slået pjalterne sammen, men den eksplosive action savner bare et minimum af menneskelighed.

Biografanmeldelse
30. aug. 2018 | 17:11

Ordets magt

Både højreekstremister og den politisk korrekte venstrefløj får modspil i fransk komedie om venskab på tværs af kulturelle forskelle.

Biografanmeldelse
30. aug. 2018 | 09:11

De Utrolige 2

Fortsættelse af superheltefamiliens eventyr er endnu sjovere og mere langtidsholdbar end forgængeren.

Biografanmeldelse
28. aug. 2018 | 12:10

Papillon

Danske Michael Noers genindspilning af autentisk flugtdrama låner for meget fra originalen, men byder på spænding og et eviggyldigt budskab.

Biografanmeldelse
28. aug. 2018 | 09:58

Lykke-Per

Bille August er sluppet umådeligt godt fra sin smukt iscenesatte filmatisering af klassikeren om en ubøjelig ungersvend i evig krig med alverden.

Biografanmeldelse
23. aug. 2018 | 09:23

Dommerens valg

Retssalsdrama med Emma Thompson taber de moralske dilemmaer på gulvet, fordi den også vil være et kærlighedsdrama.

Biografanmeldelse
22. aug. 2018 | 14:15

Maria by Callas

Følsom og personlig dokumentar er en betagende kærlighedserklæring til La Divina, det 20. århundredes store operadiva Maria Callas.

Biografanmeldelse
20. aug. 2018 | 15:44

Last Flag Flying

Richard Linklaters amerikanske humanisme skinner igennem i denne skuespillernes film, der nu kan opleves i Cinemateket.

Biografanmeldelse
17. aug. 2018 | 07:35

The Equalizer 2

Med en søvnig Denzel Washington i spidsen føles unødvendig efterfølger som at traske igennem en sump af cement.

Biografanmeldelse
16. aug. 2018 | 11:42

Wonderful Copen­ha­gen

Dunkelt drama om prostitutionsmiljøet på Vesterbro mister nuancerne i blodig skildring af livet på bunden af gadeslummen.

Biografanmeldelse
15. aug. 2018 | 13:56

The Spy Who Dumped Me

Forrygende kemi mellem Kate McKinnon og Mila Kunis i veloplagt actionkomedie, som er lige dele falde på halen-komik og slå på tæven-optrin.

© Filmmagasinet Ekko