Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 1800
Biografanmeldelse
11. nov. 2020 | 18:20

Ju­le­man­dens datter 2 – Jagten på Kong Vinters krystal

Dansk julefilm til hele familien byder på sød underholdning og engagerede præstationer i en meget beskeden kulisse.

Biografanmeldelse
10. nov. 2020 | 23:31

Gud ek­si­ste­rer, hendes navn er Petrunya

Satirisk drama om kvinders hårde liv i en religiøs mandeverden skaber slående billeder fra et forarmet, men smukt østeuropæisk land. 

Biografanmeldelse
10. nov. 2020 | 15:33

Hillbilly Elegy

Glenn Close og Amy Adams leverer fantastisk skuespil som fattigdomshærgede amerikanere i rørende autentisk Netflix-drama.

Biografanmeldelse
03. nov. 2020 | 07:24

Milla

Livets vibrerende skrøbelighed sejrer i fremragende australsk film om en dødsmærket teenager og hendes forhold til en pusher.

Biografanmeldelse
02. nov. 2020 | 19:22

7 Years of Lukas Graham

Dokumentar om dansk hitgruppes succes i USA forkæler ørerne og skildrer forsangeren Lukas Forchhammer som en kompromisløs mand, der altid har fortiden med sig.

Biografanmeldelse
30. okt. 2020 | 03:35

Falling

Viggo Mortensen får det bedste ud af sine medskuespillere i dragende personlig instruktørdebut om fortid og demens.

Biografanmeldelse
29. okt. 2020 | 10:36

The Witches

Instruktøren bag Tilbage til fremtiden har forvandlet Roald Dahls mørke børnebogsklassiker til fjoget og sjælløs film.

Biografanmeldelse
29. okt. 2020 | 06:17

The Craft: Legacy

Efterfølger til kultfilm om fire unge hekse er fattig på uhygge og kan slet ikke finde magien.

Biografanmeldelse
28. okt. 2020 | 20:32

Come Play

Rodet gyser om et iPad-monster er hverken skør nok til at være morsom eller overbevisende nok til at være skræmmende.

Biografanmeldelse
27. okt. 2020 | 10:54

Erna i krig

Henrik Ruben Genz forvandler Erling Jepsens skæmtsomme skrøne til en semitragisk skæbnefortælling, der fortjener at blive filmen om sønderjyske soldater i Første Verdenskrig.

Biografanmeldelse
23. okt. 2020 | 15:28

Breeder

Der er blod, sæd og stof til eftertanke i brutal dansk gyser, hvor kvinder er fødemaskiner og kilden til evigt liv.

Biografanmeldelse
20. okt. 2020 | 19:25

Unfit: The Psy­cho­logy of Donald Trump

Dokumentar lægger den amerikanske præsident på lægebriksen, men mangler de større perspektiver og en elementær empati for patienten.

© Filmmagasinet Ekko