Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 1590
Biografanmeldelse
21. juli 2019 | 23:05

Claire Darling

Catherine Deneuve er formidabel som matriarken, der er overbevist om, at hendes sidste dag er kommet. 

Biografanmeldelse
18. juli 2019 | 08:02

Child’s Play

Genindspilningen af Tom Hollands originale film fra 1988 om den morderiske dukke Chucky er mere hip end horror.

Biografanmeldelse
17. juli 2019 | 19:00

Yao

Omar Sy fra De urørlige sørger for charmen i fransk komediedrama, der kun sjældent sætter gang i lattermusklerne og tårekanalerne.

Biografanmeldelse
17. juli 2019 | 01:52

Løvernes konge

Dyrene har mistet deres charmerende mimik, men stærke stemmeskuespillere og Hans Zimmers storslåede lydside redder Disneys live-action-genindspilning.

Biografanmeldelse
08. juli 2019 | 11:53

Midsommar

Instruktøren af Hereditary er tilbage med en gyser, der chokerer og provokerer med et parforholds forfald i den svenske sommer.

Biografanmeldelse
06. juli 2019 | 19:03

I krig

Vincent Lindons menneskelighed er uovertruffen i socialt drama om arbejderes kamp for at bevare deres fabrik og krav om et minimum af anstændighed.

Biografanmeldelse
06. juli 2019 | 11:04

Mid90s

Skuespilleren Jonah Hill debuterer som instruktør med en perle om at være ung i 90’erne og indfanger tidsånden med skateboards og et stemningsmættet soundtrack.

Biografanmeldelse
03. juli 2019 | 23:26

Piazzolla – The Years of the Shark

Astor Piazzollas musik og virtuositet på scenen bærer dokumentar om tango-geniet, der vil begejstre, selv om man ikke er en kender af genren.

Biografanmeldelse
03. juli 2019 | 17:25

Kæ­le­dy­re­nes hemmelige liv 2

Anders Matthesens stemme skal lige varmes op, men så bliver opfølgeren til en mere eller mindre glemt kæledyrskomedie overraskende morsom og meningsfuld.

Biografanmeldelse
02. juli 2019 | 07:36

Spider-​Man: Far from Home

Hæsblæsende action og en aldeles charmerende hovedperson gør ny Spider-Man-film til en sand fornøjelse.

Biografanmeldelse
29. juni 2019 | 21:07

Smagen af Toscana

Italiensk komedie om Toscanas køkken er grundigt farseret med filmiske floskler, men fordøjes uden mavekneb takket være en vis portion alvor.

Biografanmeldelse
27. juni 2019 | 10:59

Apollo 11

Bjergtagende smuk dokumentar om månelandingen er så insisterende autentisk, at konspirationstosserne må klappe i.

© Filmmagasinet Ekko