Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 1446
Biografanmeldelse
20. nov. 2018 | 09:32

Brakland

Ungdomsfilm fra provinsen rammer teenageres rodløshed på kornet, men uden rød tråd føles den som en forvokset musikvideo.

Biografanmeldelse
15. nov. 2018 | 09:00

Fan­ta­sti­ske skab­nin­ger: Grin­delwalds for­bry­del­ser

Det nye kapitel i Harry Potter-universet smider en vaskeægte cliffhanger-bombe, men den kan ikke redde en ørkenvandring af kedsommelige actionscener.

Biografanmeldelse
14. nov. 2018 | 01:26

Suspiria

Luca Guadagninos dansegyser er en storladen skuffelse, der i modsætning til originalen dirrer og pirrer uden rigtigt at stikke kniven ind.

Biografanmeldelse
13. nov. 2018 | 20:16

I krig & kærlighed

Billedskønt og højstemt melodrama om et tragisk kapitel i Danmarkshistorien er en langstrakt affære, men vinder ved eftertanke.

Biografanmeldelse
08. nov. 2018 | 10:08

Overlord

Pilou Asbæk som SS-officer virker til at være den eneste, der ved, hvor dødsens dårlig en film han befinder sig i.

Biografanmeldelse
07. nov. 2018 | 20:17

Ju­le­man­dens datter

Ella Testa Kusk leverer en imponerende barnepræstation i dansk familiefilm, som er for pæn og opbyggelig til for alvor at underholde.

Biografanmeldelse
07. nov. 2018 | 02:06

Touch Me Not

Trods distancerende kunstgreb er årets Berlinale-vinder en uafrysteligt ærlig film om seksualitet – også den ekstreme.

Biografanmeldelse
05. nov. 2018 | 21:06

Den tid på året

Paprika Steen tager juleaften under kærlig behandling i den mest elegante og morsomme danske komedie i årevis.

Biografanmeldelse
03. nov. 2018 | 11:37

Nureyev

Tilsat kunst, kærlighed og historiens vingesus udvikler filmen om legendarisk, russisk balletdanser sig til en opulent forlystelse.

Biografanmeldelse
03. nov. 2018 | 09:58

To minutters stilhed

Noget nær perfekt afviklet drama om sandhed og løgn, troskab og forræderi, i DDR-tiden er et uafrysteligt spejlbillede af menneskeheden selv.

Biografanmeldelse
02. nov. 2018 | 22:22

Climax

Med en vild idé tager franske Gaspar Noé sit livtag med deliriet, hvor skuespillerne er marionetter i instruktørens crescendo af en dødedans.

Biografanmeldelse
01. nov. 2018 | 07:52

Nød­dek­næk­ke­ren og de fire kon­ge­ri­ger

Disneys version af klassisk julefortælling har imponerende scenografi, men det bliver næsten for meget af det gode.

© Filmmagasinet Ekko