Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 2154
Biografanmeldelse
16. nov. 2022 | 10:22

She Said

Drama om afsløringen af Harvey Weinsteins overgreb er en vigtig skildring af det journalistiske arbejde i en tid, hvor tiltroen til medier er hastigt dalende.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 22:55

The Menu

Borgerskabets diskrete bøvs ved bordet forvandles til haute cuisine i velspillet satire, der udvikler sig til en grotesk gyser.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 16:15

Jeg elsker også dig

Franske stjerner stråler i kærlighedsdrama for voksne, hvor kvinder analyserer sig selv igennem mænd.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 15:04

Bardo

Oscar-vinders bjergtagende ambitiøse Netflix-film er en ekvilibristisk kunstners storladne navlepilleri.

Biografanmeldelse
11. nov. 2022 | 22:22

Call Jane

Elizabeth Banks og især Sigourney Weaver er fremragende i velspillet 1960’er-abortdrama, som desværre er højaktuelt.

Biografanmeldelse
11. nov. 2022 | 16:56

Loving Highsmith

Dokumentar tegner et intimt og bittersødt portræt af krimiforfatteren Patricia Highsmith, der skrev om aparte eksistenser og selv blev offer for samtidens snærende moral.

Biografanmeldelse
11. nov. 2022 | 15:02

Krysan­temum

Christian Bengtson erstatter i sin forrygende spillefilmdebut den landlige folkekomedie med en folketragedie, der er spændende som en flamboyant thriller.

Biografanmeldelse
10. nov. 2022 | 06:57

Ju­le­man­dens datter 3: Den magiske tids­ma­ski­ne

Den årlige julefilm er efterhånden en lige så fast tradition som tv-julekalenderen, og med Christian Dyekjærs julemandsdatter er vi i gode hænder.

Biografanmeldelse
09. nov. 2022 | 20:13

Belle

Anime-kronprinsen Mamoru Hosoda skuffer fælt med en sjappet omgang, der snylter på Skønheden og udyret og aldrig kommer til bunds i emnerne.

Biografanmeldelse
09. nov. 2022 | 14:29

Fer­sken­lun­den i Ca­ta­lo­ni­en

Spansk drama med blændende skuespil er en kærkommen påmindelse om de konsekvenser, det har for mange generationer, når eksistensgrundlag forsvinder.

Biografanmeldelse
09. nov. 2022 | 10:02

Anklagen

Yvan Attals begavede drama er den #MeToo-film, som vi har ventet på, og som burde få flere debattører til at tænke sig om en ekstra gang.

Biografanmeldelse
09. nov. 2022 | 07:53

Black Panther: Wakanda Forever

Uden at have samme gennemslagskraft som Black Panther underholder efterfølgeren med fantastiske universer og velspillende superhelte i medrivende fortælling.

© Filmmagasinet Ekko