Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 1763
Biografanmeldelse
20. aug. 2020 | 18:36

Mysteriet om Henri Pick

Folkelig fransk komedie leger raffineret med litteraturen og kærligheden i en gådefuld historie om ophavet til en succesroman.

Biografanmeldelse
19. aug. 2020 | 20:18

Sum­mer­land

Feministisk drama om forbudt kærlighed mellem kvinder går overbevisende til kamp mod forstokket børnesyn i England under Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
19. aug. 2020 | 07:50

Bull

Råt, men usentimentalt sydstatsdrama viser mødet mellem en ensom teenagepige og en pensioneret bull-rider, så det føles helt autentisk.

Biografanmeldelse
18. aug. 2020 | 07:08

The Farewell

Vestlig og kinesisk kultur mødes i herligt intelligent og morsomt familiedrama, hvor alt føles ægte.

Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 22:54

Vores mand i Amerika

En af Danmarkshistoriens mest fascinerende skikkelser får sit liv filmatiseret i effektivt drama om store mænd og kvinderne bag dem.

Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 20:02

Greenland

Der er ikke meget samfundssind i katastrofefilm, hvor Gerard Butler skider på alt og alle for at beskytte sin familie mod en altødelæggende komet.

Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 15:02

Forført

Juliette Binoche slår sig løs som en moden og sexet kvinde i fransk film, der ligner en arthouse-udgave af Sex and the City.

Biografanmeldelse
05. aug. 2020 | 18:23

Sagen Collini

Retssalsdrama sætter fokus på, hvordan prominente nazister undslap straf efter Anden Verdenskrig, men savner finesse og originalitet.

Biografanmeldelse
05. aug. 2020 | 16:58

Luna og den magiske krystal

Tysk børnefilm om et pindsvin på en mission skraber bunden med tandløs handling og sløv animation.

Biografanmeldelse
29. juli 2020 | 20:01

Unhinged

Ondsindet og fascinerende Russell Crowe-thriller trækker på filmiske forbilleder, men er skræmmende realistisk med tanke på tidens massemord.

Biografanmeldelse
29. juli 2020 | 18:18

Fa­mi­lie­fe­sten

Fransk drama om en familie med lig i lasten er en delikat bagatel, der båret af stærkt skuespil undgår genrens værste klichéer.

Biografanmeldelse
29. juli 2020 | 16:57

Peninsula

Efterfølgeren til zombie-hittet Train to Busan har lagt samfundskritikken på hylden, men byder på masser af overlevelsesdrama og hæsblæsende action.

© Filmmagasinet Ekko