Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 1487
Biografanmeldelse
31. jan. 2019 | 11:26

Arctic

Mads Mikkelsen leverer sin mest intense og fysiske præstation siden Valhalla Rising i kuldegysende polardrama, der kan give mareridt om natten.

Biografanmeldelse
29. jan. 2019 | 08:21

Unge Astrid

Filmen om Astrid Lindgrens unge år er en smuk, velspillet og medrivende beretning, der efterlader én med tårer på kinden.

Biografanmeldelse
28. jan. 2019 | 22:06

Vice

Efter The Big Short går Adam McKay direkte efter toppen af råddenskabens isbjerg og viser, hvordan amerikansk politik og big business grisk arbejder sammen.

Biografanmeldelse
28. jan. 2019 | 00:52

Cold Case Ham­marskjöld

Mads Brügger leger Tintin i Congo, men smider forklædningen, da han kommer på sporet af en chokerende forbrydelse mod menneskeheden i sin bedste film.

Biografanmeldelse
23. jan. 2019 | 16:51

Kursk

Det autentiske drama sejler flere favne over mange andre katastrofefilm, men savner den menneskelige dybde, som Thomas Vinterbergs bedste film har.

Biografanmeldelse
22. jan. 2019 | 20:25

Skam­me­rens datter 2: Slangens gave

Filmatisering nummer to af Lene Kaaberbøls ungdomsserie er fængslende med et ambitiøst eventyrunivers og dragende skuespilpræstationer.

Biografanmeldelse
20. jan. 2019 | 16:49

The Favourite

Der er ikke langt fra palads til mødding i Yorgos Lanthimos’ sprudlende kostumekomedie, som med bidsk satire og en trio af topskuespillere rammer både datiden og nutiden med samme træfsikkerhed.

Biografanmeldelse
16. jan. 2019 | 20:35

Glass

M. Night Shyamalan afslutter sin superheltetrilogi og sætter trumf på med en vild twist, som de tilbageværende fans vil kunne grave længe i.

Biografanmeldelse
16. jan. 2019 | 13:34

Second Act

Stærkt comeback af Jennifer Lopez lægger op til en skarp komedie om anti-establishment, men trækker i land, før den for alvor bliver interessant.

Biografanmeldelse
14. jan. 2019 | 17:20

Beautiful Boy

Hjerteskærende film med Steve Carell skildrer en fars kamp for at hjælpe sin søn, der er blevet narkoman.

Biografanmeldelse
10. jan. 2019 | 01:31

The Mule

Budskabet klinger hult i Clint Eastwoods udpenslende og klichétunge narkodrama.

Biografanmeldelse
07. jan. 2019 | 09:24

Før frosten

Jesper Christensen og et eminent filmhåndværk bærer Michael Noers drama om en presset familiefar og et arrangeret ægteskab i 1800-tallet.

© Filmmagasinet Ekko