Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 1729
Biografanmeldelse
31. jan. 2020 | 18:14

Portræt af en kvinde i flammer

Besnærende fransk drama udfolder kvindelig erotik med vidunderlig sanselighed og kunsthistorien i baggrunden.

Biografanmeldelse
30. jan. 2020 | 08:46

Ellevilde Ella

Historie til små børn om en stærk og egenrådig pige underholder, men er også båret af lidt for forudsigelige intentioner.

Biografanmeldelse
26. jan. 2020 | 10:58

Klovn The Final

Casper og Frank sætter et upassende og absolut værdigt punktum for Danmarks bedste komedieduo i nyere tid – det 21. århundredes svar på Dirch Passer og Kjeld Petersen.

Biografanmeldelse
25. jan. 2020 | 10:29

Den største lille gård

Dokumentar om et par fra den kreative klasse, der vil skabe et bæredygtigt landbrug, udvikler sig fra kønt postkort til naturens skånselsløse slagmark.

Biografanmeldelse
23. jan. 2020 | 00:15

Dolittle

Robert Downey Jr. spiller nærmest en discount-version af piraten Jack Sparrow i børnefilm, der er så usjov, at det gør ondt helt ned i storetåen.

Biografanmeldelse
22. jan. 2020 | 12:09

Just Mercy

Amerikansk dødsstrafdrama om en advokats kamp for retfærdighed er båret af suveræne skuespilpræstationer og en ægte indignation.

Biografanmeldelse
21. jan. 2020 | 11:01

De særlige

Skaberne af hittet De urørlige fortæller en medrivende og rørende historie om to venner, der er fra hver sin kultur, men sammen forsøger at hjælpe unge autister på bunden af samfundet.

Biografanmeldelse
17. jan. 2020 | 14:23

Officer og spion

Roman Polanski har skabt et smukt periodedrama om ære og principper, der minder os om, at sandhed og retfærdighed intet har at gøre med, om vi kan lide hinanden.

Biografanmeldelse
15. jan. 2020 | 23:25

Bad Boys For Life

Fortiden indhenter i mere end en forstand byens sejeste og snart pensionsklare betjente i skikkelse af Will Smith og Martin Lawrence.

Biografanmeldelse
15. jan. 2020 | 15:59

Jojo Rabbit

Kontroversiel nazikomedie sprudler af fortælleglæde, smukt håndværk og morsomt skuespil af Hollywood-stjerner og unge stortalenter.

Biografanmeldelse
15. jan. 2020 | 12:36

Aretha Franklin – Amazing Grace

Koncertfilm med Aretha Franklin er det endegyldige bevis på, hvilken kraft musik er, og hvordan den i al sin mægtighed kan bevæge mennesket.

Biografanmeldelse
08. jan. 2020 | 01:04

Lad mig falde

Miljøskildringerne af en narkotika-omtåget ungdom er det stærkeste aspekt i islandsk drama, der aldrig kommer helt ind på livet af sine karakterer.

© Filmmagasinet Ekko