Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 1713
Biografanmeldelse
31. dec. 2019 | 10:00

The Grudge

Genoptagelsen af kultgyser er bedst, når den skaber stille uhygge, men har ikke meget at tilføje til djævlerierne.

Biografanmeldelse
28. dec. 2019 | 11:02

The Cave

Danskproduceret dokumentar om et underjordisk lægehold gør ondt helt ind til benet og bringer os uafrysteligt tæt på den syriske borgerkrigs rædsler.

Biografanmeldelse
25. dec. 2019 | 12:32

Cats

Med en papirtynd historie og mareridtsfremkaldende hybrider mellem katte og mennesker kan ikke engang et stjernespækket skuespilhold redde filmatiseringen af broadway-klassiker.

Biografanmeldelse
23. dec. 2019 | 22:41

21 Bridges

Hårdtslående politikrimi forener tætpakket action med stærkt og råt skuespil uden at miste pusten, selv om den kun foregår over en nat.

Biografanmeldelse
23. dec. 2019 | 07:20

1917

Sam Mendes forener på fornemste vis grufuld, historisk realisme med et menneskeligt melodrama, men hovedpersonen i krigsfilmen er kameraet.

Biografanmeldelse
22. dec. 2019 | 00:07

Frost 2

Vand med hukommelse er en af de få nyskabelser i opfølgeren til megasuccesen Frost, men Elsa, Olaf og de andre figurer er stadig umådeligt godt selskab.

Biografanmeldelse
19. dec. 2019 | 02:09

Psykosia

Dansk selvmordsdrama jonglerer med slående billeder og store idéer, men formår ikke at skabe en vedkommende fortælling.

Biografanmeldelse
18. dec. 2019 | 01:34

Moth­er­less Brooklyn

Der er lige dele noir-nostalgi og kærlighedserklæring til New York, når skuespilleren Edward Norton i sin anden film som instruktør fører os ind i en sag om korruption i 1950’ernes slumrenovering.

Biografanmeldelse
18. dec. 2019 | 00:00

Star Wars: The Rise of Skywalker

Den sidste film i Skywalker-sagaen byder på nogle af seriens flotteste rumslag, men gør ellers ikke mere end, hvad der forventes af den.

Biografanmeldelse
11. dec. 2019 | 14:29

Harpiks

Der er eventyrlig fantasi i den danske film om en isoleret pige, hvis historie om verdens råddenskab havde været bedre som kortfilm.

Biografanmeldelse
11. dec. 2019 | 09:10

Honey Boy

Shia LaBeouf ser tilbage på sin tid som Hollywoods problembarn i en medrivende og sjældent velspillet erindringsfilm.

Biografanmeldelse
10. dec. 2019 | 09:48

High Life

I sin første engelsksprogede film udforsker franske Claire Denis pervers seksualitet og det ydre rum gennem øjnene på Robert Pattinson som ensom astronaut.

© Filmmagasinet Ekko