Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 1526
Biografanmeldelse
27. feb. 2019 | 18:23

Pjuske flyver fra reden

Sympatisk animationsfilm er fyldt med charmerende figurer, men genbruger de samme tricks lidt for ofte.

Biografanmeldelse
26. feb. 2019 | 10:52

Dogman

Matteo Garrone har skabt et forrygende drama om en italiensk underdog i en forarmet kystby. Man vil aldrig se på hundesaloner med samme øjne igen.

Biografanmeldelse
21. feb. 2019 | 08:15

The Prodigy

Gyser om dæmonbesat dreng har prisværdige ambitioner, men formår ikke at forløse historiens potentiale.

Biografanmeldelse
17. feb. 2019 | 15:23

Green Book

Modsætninger mødes i klog dramakomedie, der udstiller racismen i USA og lader Viggo Mortensen brillere i en sjældent morsom rolle.

Biografanmeldelse
16. feb. 2019 | 14:57

Trækfugle

Med et strejf af magisk realisme viser colombiansk drama, hvordan narkohandel undergraver et traditionelt stammesamfund med kapitalismens mistro og grådighed.

Biografanmeldelse
14. feb. 2019 | 16:57

Jørn Utzon: Manden & ar­ki­tek­ten

Ubetinget hyldest til den danske stjernearkitekt Jørn Utzon er en blandet oplevelse, hvor man savner en mere filmisk formidling af hans visioner.

Biografanmeldelse
14. feb. 2019 | 10:00

Alita: Battle Angel

Robert Rodriguez sætter en ny standard for effektdreven sci-fi-underholdning, der rammer den samme følelse af nørdet eufori som Terminator 2 og Jurassic Park.

Biografanmeldelse
12. feb. 2019 | 23:36

RBG

Oscar-nomineret dokumentar prædiker for koret med et ensidigt portræt af en betagende højesteretsdommer, der havde fortjent en bedre film.

Biografanmeldelse
12. feb. 2019 | 01:11

If Beale Street Could Talk

Der er for meget lærestykke og pædagogik uden nuancer, når Oscar-vinderen Barry Jenkins fortæller historien om en sort mand i klemme i det hvide retssystem.

Biografanmeldelse
07. feb. 2019 | 00:48

Lego filmen 2

Opfølgeren til miraklet Lego filmen er fyldt med nye idéer og skrupskøre indslag, der gør den til en hjertevarm og hylende morsom fornøjelse.

Biografanmeldelse
06. feb. 2019 | 20:37

Vilde Rolf smadrer in­ter­net­tet

Disney sender Rolf på et underholdende eventyr i cyberspace, men stikket bliver trukket ud for tidligt.

Biografanmeldelse
06. feb. 2019 | 18:23

Ben Is Back

En mors kamp for at redde sin søn fra misbrug har hjertet på rette sted, men fortaber sig et sted mellem melodrama og spænding.

© Filmmagasinet Ekko