Anmeldelser / Biografanmeldelse

1429 - 1440 ud af 1577
Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

Stumper og stykker

Unge Eloise Laurence leverer en uhørt god børnepræstation i britisk film, der er et sammenstød mellem hård realisme og betændt sydstatsdrama.

Biografanmeldelse
03. juli 2013 | 20:00

Bon appétit, hr. præsident

Trods delikate close-ups af franske hofretter lugter Bon appétit, hr. præsident mere af gammel Camembert end haute cuisine.

Biografanmeldelse
03. juli 2013 | 20:00

To the Wonder

Terrence Malicks nye film bruger uendelig meget tid på al den udramatik, Hollywood fornuftigt jager forbi i montage-sekvenser. Det er Heidegger filmatiseret som en Campari-reklame – eller omvendt.

Biografanmeldelse
03. juli 2013 | 20:00

Safe Haven

Ny Lasse Halmström-film om kvinde på flugt fra en grum fortid er mindre ophidsende end en episode af Alle vi børn i Bulderby.

Biografanmeldelse
03. juli 2013 | 20:00

Grusomme Mig 2

Den animerede superskurk Gru og hans hær af skøre gule hjælpere er tilbage i en svært underholdende to’er, der serverer gode grin på stribe for både store og små.

Biografanmeldelse
02. juli 2013 | 20:00

The Lone Ranger

Den nye sommer-blockbuster fra Johnny Depp og holdet bag Pirates of the Caribbean skyder med spredehagl efter de store western-klassikere.

Biografanmeldelse
26. juni 2013 | 20:00

De elskende pas­sa­ge­rer

Efter et par mørke sjæletimer har Pedro Almodóvar brug for lidt uforpligtende sjov og ballade – og hans nyeste film er en camp-farce, der trodsigt dyrker sin homoseksualitet.

Biografanmeldelse
26. juni 2013 | 20:00

After Earth

Heller ikke med den banale science fiction-film After Earth kommer Den sjette sans-instruktøren M. Night Shyamalan tilbage på sporet.

Biografanmeldelse
21. juni 2013 | 08:49

I Am Breathing

Den næsten ubærligt hjerteskærende I Am Breathing rummer trods sin sygdomshistorie øjeblikke af befriende sort humor.

Biografanmeldelse
19. juni 2013 | 20:00

Hjertets hvisken

Hayao Miyazakis bebudede tronfølger Yoshifumi Kondô nåede kun at lave én film. Den kommer nu til Danmark med attens års forsinkelse – og er ventetiden værd.

Biografanmeldelse
19. juni 2013 | 20:00

Hyde Park on Hudson

Olivia Williams stjæler billedet som den kontroversielle Eleanor Roosevelt i rodet film om FDR's hotdog-spisende møde med englænderne.

Biografanmeldelse
19. juni 2013 | 20:00

Mama

Nicolaj Coster-Waldau og Jessica Chastain er overbevisende i smuk, skræmmende og gammeldags spøgelsesgyser.

© Filmmagasinet Ekko