Anmeldelser / Biografanmeldelse

1429 - 1440 ud af 1488
Biografanmeldelse
23. jan. 2013 | 20:01

The Im­possible

Tsunami-scenen i Børnehjemmet-instruktørs nye, både intense og følsomme film bringer mindelser om landgangen i Saving Private Ryan.

Biografanmeldelse
23. jan. 2013 | 20:00

Drengen fra bjerget

Blændende børnepræstationer overskygger for de fattigdomspornografiske undertoner i Ursula Meiers festivalhit.

Biografanmeldelse
16. jan. 2013 | 21:15

Gangster Squad

Ruben Fleischers film dyrker et selvbevidst gangster-noir-univers med næsten pervers appetit, men skæmmes af klæbrig moralisme.

Biografanmeldelse
16. jan. 2013 | 20:10

Renoir

Jean Renoir var syrlig og ironisk, men bliver gjort til bedemand i den nysselige Renoir, mener Bo Tao Michaëlis.

Biografanmeldelse
09. jan. 2013 | 22:23

Fran­kenwe­e­nie

Kreativ udmattelse eller instruktørperfektionisme? Tim Burton genopliver sin gamle kortfilm, der fik ham fyret fra Disney.

Biografanmeldelse
09. jan. 2013 | 09:30

Jagten

Jagten er et brag af et comeback for Thomas Vinterberg, der med Mads Mikkelsen i hovedrollen skaber en stærk identifikation med den uskyldigt forfulgte.

Biografanmeldelse
02. jan. 2013 | 22:46

Jack Reacher

Tom Cruises karisma og Werner Herzog som skurk gør Jack Reacher til en velsmurt omgang.

Biografanmeldelse
30. dec. 2012 | 12:54

Hushpuppy

Social tragedie som Katrina forvandles til en livsbekræftende fabel og et filmisk festfyrværkeri.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

Max Pinlig på Roskilde

Navlestreng til mor skal kappes i Roskilde-smatten i Lotte Svendsens tredje veloplagte Max-film.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

2 Days in New York

Fordommene om franskmændene køres helt ud, når Julie Delpy leger Woody Allen.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

Life of Pi

Man glemmer alt andet end at overleve 227 dage med Pi i Ang Lees tekniske svendestykke.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

Seven Psy­cho­paths

Psykopaterne spiller med suverænt skælmier i Martin McDonaghs metafilm og opfølger til In Bruges.

© Filmmagasinet Ekko