Anmeldelser / Boganmeldelse

1 - 12 ud af 22
Boganmeldelse
18. okt. 2018 | 07:31

Olsen Banden

Overdådig coffee table-bog beretter spændende om den populære filmseries tilblivelse fra helikopterperspektiv med nørdede neddyk i detaljer.

Boganmeldelse
06. juli 2018 | 11:44

Room to Dream

David Lynch’ selvbiografi er et definitivt værk, der modsætter sig analyse og giver læserne plads til at drømme.

Boganmeldelse
02. maj 2018 | 21:36

Historien om Saga Studio – Saga Film A/S

Anden del af historien om Saga Studio fortæller spændende om, hvordan familien videreførte den folkelige produktion efter John Olsens død, men manglede hans flair for film og forretning.

Boganmeldelse
23. feb. 2018 | 13:34

Fri porno

Lille bog er en forbilledlig introduktion til det danske frisind. Til gengæld er forfatterens viden om pornografi begrænset.

Boganmeldelse
07. nov. 2017 | 18:18

Højt at flyve

Den detroniserede filmtopadvokat Johan Schlüters erindringsbog giver selv den klareste forklaring på, hvorfor han er sigtet for millionbedrag, skriver advokat Asger Thylstrup i sin anmeldelse.

Boganmeldelse
04. okt. 2017 | 16:44

Filmens København

Bog om København på film tegner et fascinerende portræt af hovedstaden gennem tiderne – fra arbejderklasse over den kriminelle underverden til kreativ klasse.

Boganmeldelse
22. sep. 2017 | 17:49

Drømmen om Hollywood

126 danskeres skæbne i Hollywood fra stumfilmen og til i dag berettes i grundig og gemytligt veloplagt bog, der også kan bruges som et opslagsværk.

Boganmeldelse
10. mar. 2017 | 19:12

Historien om Saga Studio – John Ol­sen-​ti­den

Velresearchet og kærligt detaljeret bog om Saga Studio og John Olsen, der i 1950’erne skabte de varmeste danske folkekomedier.

Boganmeldelse
06. maj 2016 | 08:42

Astas skygge

I sin portrætbog om Asta Nielsen kommer Eva Tinds egen historie til at skygge for hovedpersonen, som hun mangler kritisk distance til.

Boganmeldelse
02. maj 2016 | 19:43

Ame­ri­kansk avant­gar­de­film

Lars Movins kærlige og kundskabsrige bog er et godt eksempel på, at tolkningen af kunsten kan være mindst lige så interessant som kunsten selv.

Boganmeldelse
01. okt. 2015 | 10:12

Tardini – 40 for­ry­gen­de år i dansk film

Bogen om en af vores store producere er et stykke dansk filmhistorie brolagt med celebre skandaler, men også fyldt med interessant viden.

Boganmeldelse
10. sep. 2015 | 14:55

Mænd bærer min kiste

Gættelegen om, hvem der er hvem, skygger for filminstruktør Jenle Hallunds sympatiske forsøg på at skildre en kvindes problematiske forhold til forskellige mænd i nøgleroman.

© Filmmagasinet Ekko